Merhaba. İ20 Troy 2011 dizel aracımda geç çalışma, fazla yakıt tüketimi ve fazla olmamakla birlikte beyaz duman mevcut. Bu sorunlar enjektör ile bağlantılı olabilir mi?
167 bin de. Fiyatı çok yüksek bir malzeme. Tanesi 8 bin dediler. Daha uygun fiyata bulabilir miyiz acaba
çok iyi revizyon yapanlar var, şehrinizde "bosch dizel servisi" varsa yapıyorlar. 1 tanesine 1500-2000 lira istiyorlar. bazıları 6 ay garanti verebiliyor. revizyonlu enjektör genelde 2-3 rahat dayanıyor.
Hocam İstanbul'a gelebirseniz İkitelli yalçın dizel var Bosch'un, Türkiye'de tekdir enjektörde. Ama revizyonla sifiri 10 15 bin fark varsa sifirini alin tavsiyem
İstanbul a gelmem şu an çok zor. Revizyon düşünmüyorum yenisini almayı düşünüyorum fakat çok pahalı. Marka DELPHI. Fiyat nasıl alabilirim
Hocam soğuk yanma odasının ısınmasını sağlamak için ilk çalıştırmadan itibaren bir süre fazla yakıtla ısıtmaya çalışmasına neden olur, bu da yakıtı hatrı sayılır derecede artırır, bir de geç çalışma ve (ilk çalıştırma sırasında sanırım) beyaz duman durumundan bahsedilince o yüzden öyle bir tahminde bulundum. Ama kesinleşmiş bir enjektör arızası varsa bu ihtimal büyük ölçüde elenir.
Hocam enjektörlerin arızalı olduğu tespit edildi. Yenisini almak gerekiyor. Fiyat araştırması yapıyorum.