Merhabalar 5 yıllık i 20 kullanıcısıyım ve foruma yeni katıldım ilk sorum şu olacak : 2010 yılında 1.4 CVVT SELECT modeli olan aracımı sıfır aldım ve 5 yıl ya da 100.000 km garantisi olduğu söylendi şuan aracım 40.000 km de 5 yıl geçti ama km den dolayı acaba garantisi devam ediyor mu ? ikinci sorum şu olacak ( forumda konusu varsa şimdiden affola ) öğrenci olduğum için aracın yakıtı bana fazla geliyor ve LPG taktırmayı düşünüyorum, bildiğime göre aracın torku 140 Nm , acaba LPG den sonra performansta çok bir düşüş yaşar mıyım ? üçüncü sorum ise LPG yi yetkili serviste takarlar mı eğer takıyorlarsa tavsiye edermisiniz ? yok etmez iseniz hangi markayı tercih etmeliyim ? ve son sorum ise şu LPG den sonra yol bilgisayarını kullanmaya devam edebilir miyim ? çünkü çok işime yarıyor yakıt hesabı yaparken,serviste taktırınca ( eğer takıyorlarsa ) yol bilgisayarında bir sıkıntı olmazmış gibime geliyor.. Şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler
Garanti için cevap vericem 5 yıl yada 100 bin km hangisi önce dolarsa garanti bitiyor diye biliyorum sizin 5 seneniz dolmuş ama bazen dalgınlıklarına gelip ruhsata dikkat etmezlerse km düşük olduğu için garantiye alabilirler. Öyle durumlarda var. Note 4 Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla