Arkadaşlar merhaba bende 2013 model 1.4 jump İ20 aldım...Benim sorum aracımın görünümünde değişiklik yapmak istiyorum mesela gündüz ledi taktırmak istiyorum.çevremdeki bazı arkadaşlarım aracın garanti kapsamından çıkıcağını söylüyor.ben çevremde o kadar modifiyeli benzer araç gördümki insan arzuluyor...bu konuda yardım edecek garanti koşullarını anlatabilecek biri varsa şimdiden teşekkür ediyorum.Bütün herkese kazasız belasız hyundai keyfi diliyorum...
Yunus bey , aracınız hayırlı olsun , galiba racı direkt hyundaiden ilk siz almadınız eğer siz almış olsaydınız detaylı olarak şartları anlatıyorlar veya kitapçıkta da anlatıyor , bende eylül-2013 de sıfır yeni i20 aldım , bana anlatılanlara rağmen , türkçe konuşan sesli ve kablosuz ön ekrana bilgileri yansıtan park sensörü alıp taktırdım dışarıda , 20 gün öncede Yetkili Servise uğradım orijinal i20 karter koruma taktırdım , bu sırada konuyu anlattım cevap , eğer aracınızda elktrik aksamında bir arıza ortaya çıkar ve bu arızanın bağlanan park sensöründen olduğu anlaşılırsa ( karar verilirse ) meydana gelen arıza kapsam dışı bırakılabilir dedi yani biraz yoruma bağlı , bunun yanında , balata yanması , kaportada ezilme, sürtme , gibi durumlarda garanti dışı sayılıyor.
!.4 CRDi Jump'larda bildiğim kadarıyla sis farları yok.Sis farlarını sordum (bende de crdi jump var) biraz pahalı nedenine gelince sis farları ve çevresinde gündüz led'leri var.Yani sis farlarını takınca aynı zamanda sizin istekleriniz de gerçekleşiyor....
Öncelikle Açıklama için saol.Aracımı 0 hyundai bayiinden aldım.bana anlattılar ama benim bir kulağımdan girdi diğerinden çıktı.Aldığım yerin servisine gittim.ve sadece değişiklik yaptığım yerin garanti kapsamı dışına çıktığını söylediler.yani kısaca 2 seçenek var ya araçları kendi isteğimize göre donatıcaz.yada araçlar orjinal halde sade bir biçimde kalıcak.