Bu seferde Mürsel abi ile bir işe imza attık sagolsun elo marka Fallow Me Home rolesi aldı ve dün akşam buluşup sistemi yaptı baglantılar bizi öldürdü diyebiliriz İ20 lerde ön sis farı rolesi ve merkezi klit rolesi araç içindeki sigorta panelinin arkasında bilginiz olsun biz ilkten sadece kapatma için yapıcaktık mürsel abi saglosun tek tek kablo degerlerini ölçtü ve hem kapatma için hem açma için baglantı kablolarını buldu ve sistemi güzelce yaptı sagolsun bide her türlü olaya karşı sigorta ekledik ne olur ne olmaz diye ama yapımı 4 saatimizi aldı yaparken foto cekemedik cunki baya bir zahmetli işte İ20 lerin kablolama sistemi cok karışıktı mürsel abi hakkından geldi burdanda mürsel abiye cok teşekkür ediyorum o kadar saat ugraştı hakkı ödenmez ben olsam coktan senin ben der kapatır giderdim şimdi merkezi kilitten kapatmaya bastıgımızda 30 sn sisleri acık bırakıyor ve 30 sn sonra kapanıyor açarkende ya 30 sn zamanı var kapanması için ama 30 sn de arabaya bindigimizden dolayı kontagı acık konuma getirdiginizde otomatik olarak sisleri kapatıyor biz sadece merkezi kilitten ve sis farlarından tetikleme aldık 30 sn lik rölede hepsini birleştirdik
abi çok güzel bi uygulama bende yapıcam ama ben modül takmayı düşünüyorum.siz fraklı bi yolla yaptınız galiba ?
biz merkezi kilit rolesi ve ön sis farı rölelerinden tetikleme cekip fallow me home rolesine bagladık
Serkan emeğinize sağlık güzel olmuş. Benim c4 ün kendisinde var bu özellik. yağmur ve far sensörü konularında araştırman var mı? İşlevsel oluyor mu?
far sensörünü mürsel abi yapmıştı eski elantrasına onun bilgisi daha cok o konularda şu anda o sistemleri düşünmüyorum ilerdeki projelerim koltuk ısıtma eger koltuk ısıtma dügmelerini bulursam almayı düşünüorum ama uygulamasını araştırma halindeyim
ışık duyarlılığı ayarlanabiliyorr mu yoksa standart mı mesela hafif puslu havada yanabiliyomu hava kararmaya doğru falan ?
o söylediginiz far sensörüne girer far sensöründe alıcı göz hafif karanlıgı hissettigi anda direkman farları acar bu sistemde gecede gündüzde yanar sabittir bütün herşey o follow me home rolesinde biter ayarlama yoktur standarttır
koltuk ısıtma dügmeleriiiiiiiiiiiii o kısım lazım abi bana usb aux gişinin ordaki yer degişmesi gerekli sadece dügme olmuyor bu aradada aracta orj. double din var ve ayak aydınlatma mevcut
Ebay da koltuk isitmanin ivirini zivirini gordum ama sana olur mu bilemem HTC One cihazımdan gönderildi