Herkese Merhabalar 1 Hafta Önce i20 crdi jump paket satın aldım fakat üstteki beyaz far kaşının yanmadığını gördüm onu nasıl aktif edebilirim daha önce yapan var mıdır ? Bir de Hız Sabitleyici İçin Sadece Direksiyonu değiştirmek yeterli diye okudum doğru mudur bu da
ben de crdi dizel var vites mandalina basinca nitro ya geciyor )) yahu arkadas baska birsey sormus bazi araclarda beyinden bazi ozellikler acik olup alt modellerde tus koymuyorlar ya da devre disi birakiyorlar tus ozelligini takinca o ozelliklerini kullanabiliyorsunuz ... Arkadas bunu sormus jump da sanirim hiz sabitleme tusu yok direksiyonda anladigim kadariyla... Ust versiyon direksiyon takarak aktif hale gelir mi diye soruyor LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi akşamlar hız sabitleyici için direksiyonu style paket direksiyonu ile değiştirdim ve aktif oldu . Fakat far kaşı hakkında bir çözüm bulamadım .
Onun da vardir. Bir cozumu mutlaka iyi bir usta bulmaniz lazim isten anlayan ya da servisten birini LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ustaya danışmadım fakat servis farları mercekli far ile değiştirince anca mümkün olacağını söyledi belki dedim forumda yapan birileri vardır öncü olurlar
Far için de yuvası varsa yapılır basit is elektrik ci için park tan paralel alınarak yapılı r farı için de yeri yoksa bi Cif t far sart