Arkadaslar merhaba artık bende i20 cıyım bır konuda yardıma ihtiyacım var navıgasyonda kılıp izlemek istiyorum servis format olarak wma formatında ındır ve san disk dısında hıc bır flash bellegı kabul etmez dıyor Sizden istegim wma formatında vidio yu nerden nasıl indiricem lütfen konu hakkında yardım lütfennn facebook tan da yaza bılırsınız wustafaozkan@hotmail.com.tr cok teşekürler
forumda benzer konular vardı arama yapın bence ayrıca forum kurallarına bakarsanız daha sağlıklı olur sizin için birde cevap verecekler buradan verir mail veya face üzerinden yazmalar yazarlarsa o bilgi sadece size ait olur ama buraya yazarlarsa herkes yararlanabilir.
servis sandisk olayını sallamış hepsini okur sorun yok.diğer kısım için mpeg dosyaları wma ya dönüştüren programlar var onları kulanabilirsiniz
Bana bu provramın lınkını atman mumkun olurmu ?? Ve san dıskmalmım ozaman Sent from my iPhone using Tapatalk
estağfurullah forum hepimizin biz burada aile gibiyiz sende aileye hoş geldin. burası derya deniz arama kısmından aklındaki soruların bir çoğuna ulaşırsın biraz araştırmayla bilmediklerini de yazarsın site sahipleri bildikleri kadar yardım ederler müsait zamanda çünkü hobi olarak bu forum işini yapıyorlar hepsi farklı işlerde çalışıyor yani sorularımıza anında cevap bulamaya biliyoruz ama bir gün içinde dönülüyor genelde.
Teşekürler kardes aracı aldım ama bayıde bekletıyorum ocak pulunu oduceklet navıgasyon da vıdeo izlenıyo ama o vidio yu hangı formatta nerden ındırılıyo bılen kesın vardır ınsallah Sent from my iPhone using Tapatalk
Dosya formatlarını birbirine dönüştürmede en başarılı gördüğüm ücretsiz uygulama Format Factory programı alttaki linkten indirip deneyin memnun kalırsınız tüm dosya formatlarını birbirine dönüştürüyor Resim Müzik Video vs tümü hatta videodan mp3 şeklinde bile çoklu görev başarımı da yüksek yani pc deki işlemci sayısınca dosyayı birbirinden bağımsız aynı anda dönüştürebiliyor. Navi cihazında sorunsuz izlemek için avi formatını tavsiye ederim. Ayrıca Youtubeden müzik videolarını indirip kaydetmek istiyorsan onu programsız da yaparsın yapman gereken ilgili videonun olduğu youtube sayfasında ilgili linkte adres satırında küçük bir müdahale ile indirme için saveform sayfasında indirmek bunun için örneğin https://www.youtube tam burada youtube yazısının önüne iki adet s harfi koyuyoruz yani şöyle olacak https://www.ssyoutube. bu adrese gidip açılmasını bekliyoruz sonra orda indir butonu çıkıyor yanında da dosya formatı ve kalite seçeneği var seçimi yapıp indire tıklıyoruz ve dosya bilgisayarımıza iniyor. Örneğin ilgili likkteki videoyu indirmek için Adres satırında değişiklik yapıyoruz açılacak olan sayfa biraz bekleyip ekranda ilgili videonun ön izlemesini gördükten sonra yanında indir çıkacak yeşil buton olarak. Ayrıca indirdiğin videoları bilgisayarında değişik formatlara çevirmek için de bu programı tavsiye ediyorum Format Factory. Link http://www.pcfreetime.com/download/FFSetup3.8.0.0.exe[/MEDIA]
Format factory ücretsiz programlar arasında kullanım kolaylığı ve desteklediği uzantı çokluğu ile en iyisidir diyebilirim