Merhaba, Geçen hafta 2023 model makyajsız style paket i20 aldım. Arabadan genel olarak memnunum, ancak araçta anlam veremediğim bir sorun var. Araçta frene bastığımda durmaya yakın bir kitleme sesi gibi bir ses geliyor. Aynı ses freni bıraktığımda kalkış anında da oluyor. Sanki auto-hold devreye giriyor da onun sesi geliyor gibi düşünüyorum ama araca hakim olmadığımdan dolayı emin değilim. Normal midir bu ses? Yoksa tahmin ettiğiniz bir problem var mıdır?
Aracınız hayırlı olsun hocam bir yetkili servise gösterdiniz mi ? Nasılsa garantisi var. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok hocam, normal mi değil mi onu anlamaya çalışıyorum. Diğer arkadaşlarda böyle şeyler oluyor mu acaba? Boşuna izin alıp gitmek istemedim açıkçası
Hocam aynı araçtan var bende de, tam durmaya yakın ve kalkış anında balata-disk arasında bir sürtme sesi geliyor, hafif bir "gırç" sesi. Bu gayet normal. Aslında bir video çekip paylaşırsanız daha garanti olur yorum yapmak.
Hocam ses tam olarak bu ya, bugün servisi aradım onlar da bu "gırç" sesinden bahsetti. Sizinle de teyit ettim. Normal diye devam ediorum. İnşallah başımız ağrımaz. Sağolun