Arkadaşlar merhaba 2016 model i20 crdi aracım soğukken ilk çalıştırma da geç çalışıyor ve beyaz duman atıyor. Isındıktan sonra gözle görülür bir şey yok ama yakıt kokusu var. Gaza aşırı yüklenince siyah duman atıyor. Enjektörler kontrol edildi bir sorun yok. Nedeni ne olabilir lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
@Dlkmhmt4 , aynı mesajı 3 Ayrı yere yazmanızın anlamı ne ? Mükerrer yazmayın lütfen. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhaba, ilk çalıştırmada dumanı genelde kızdırma bujilerinden yapar. normal kullanımda çok duman atıyorsa ya enjektör işiyordur veya turbo yeteri kadar hava basamıyordur. bunların yanı sıra egr'nin açık kalması da yine benzer sorunları yaşatır.
Hocam kusura bakmayın yeniyim tam olarak bilmiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bir kaç ustaya gösterdim en son Dpf temizliği yap dediler sökmeden yaptım bir hafta içinde temizlenir dediler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dizel pişmanlıktır abi. bende i20 düşünüyorum ama kesinlikli benzinli bakıyorum. 1.2 benzinli düşünüyorum ama çekişte beygirde sıkıntı yaşar mıyım emin değilim
12 yıldır 1.2 d-cvvt benzinli jump kullanıyorum , şehir içi mükemmel , bölünmüş yol , otoban mükemmel , rampalarda 4 kişi ile 3 yerine 2 ye düşebilirsin , hiç lpg ye bulaşmadım. 12 yılda aks keçesi ile baskı balata dışında bir masrafım olmadı , temizini bulursan al. Benim araba 60 binde henüz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi