Arkadaşlar Merhaba , Yeni saatlerin otomatik geri almasıyla ilgili manuel olarak ekranda ayarlasamda arabayı çalıştırdıkdan sonra her seferinde saat otomatik kendini geri almaktadır. Bunu nasıl düzeltebililiriz?
Aynı problem bende de var. Ayarlardan saat dilimini UTC+3 (Kuveyt veya Riyad) olarak ayarlayıp saati de düzeltmeme ragmen sanırım GPS sinyalinden dolayı yine otomatik geri alıyor. Aklıma başka da çözüm gelmedi. Gidip oralarda yaşayamayacağıma göre böyle biniyorum . Alışmaya başladım zaten.
Merhaba arkadaşlar, Aynı problemi bende yaşıyorum, Bazı arkadaşların belirttiği, ayarlar bölümünden, şifre isteyen, 6 tane 8 girerek ulaştığımız yerden otomatik güncelleme gibi bir tab var aktifti iptal ettim, daha sonra saati güncelledim, araba stop edip tekrar çalıştırdığımda 1 saat geri alınmış haline geri dönüyor.Yardımcı olabilecek kimse yok mudur? Teşekkürler
Arkadaşlar çözdüm , Zaman ayarlarına giriniz orada Saat Dilimi var oradan ISTANBUL GMT 2:00 degılde MINSKI GMT 3:00 Seçtim düzeldi Yapamayanlar varsa müsait bir zamanda foto çekerim