Geçen hafta 2013 model i20 1.2 sense paket araç aldım. Fakat direksiyondaki ses açma kapama mute tuşları karısıyor. Ayrıca hız sabitlemede bazan karısıyor ne yapmam lazım bide usb flas okumuyor araç
Direksiyon tuşlarındaki sorun direksiyon zenbereginden kaynaklanıyordur büyük ihtimal ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Usb onla alakası yoktur başka bellekle deneyebilirsiniz ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam araca yetkili serviste bir yazılım güncellemesi yaptırsanız iyi olur , bir ara başka bir i20 kullanıcısı arkadaşın usb portunda arıza oluşmuş ve komple o portu değiştirmek için parça arıyordu , sizinki de öyle bir arıza olabilir , farklı bellekle deneme de aynı sonucu veriyorsa arıza portta olabilir , direksiyon kumanda tuşlarındaki arıza sanırım simidi söküp kontrolle mümkün bu da servis işi gibi görünüyor.
Hocam garanti yüzde yüz serviste mümkün olan bir şey olarak algılanmamalı , sizin aracınızın yaşı , yıllık servis tavimlerine uyulması ve dışarıda müdahale görmemiş olması şartları aranır. Ayrıca tüm koşulları karşılasanız bile , servis yetkilisi bazı arızaları direkt kullanıcı hatası olarak katagorize ediyor. Nitekim ben yaşadım bunun gibi durumları ve artık üst yönetim de servisten yana tavır koyunca üsteletmedim. Siz bahsettiğim şartlara sahipseniz gidip bir de değil bir kaç servisle görüşünüz , buradan ne desek anlamı olmaz. Tapatalk kullanarak iPhone 6S aracılığıyla gönderildi