Herkese selamlar, 2015 ocak çıkışlı 1.2 Style + Pan aracım var. Şu an 3.250 Km'de. Yeni çıkan coupe modelden almak istiyorum. Sizce bayiye gidip kaça sayarlar onu mu sorayım yoksa kendim mi satayım aracı. Bir de bu konu hakkında görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.
Selamlar..bendede 2015 i20 elite otm var 2000 km de, buna benzer durumda aldığım bayi ile görüştüm %15 düşüğüne alırız dediler.. en iyisi nette satışa çıkarmak bence, yoksa çok zarar edersiniz..
Aynen hocam öyle yapacağım gibi hem biraz ucuza almaya çalışacaklar gibi hem de istediğim aracın fiyatında indirim pek yapmayacaklar gibi duruyor.
enteresan bir durum aslında kendiniz satarsanız daha iyi olur fakat bizim insanımız çok tuhaftır hem düşük km araç ister hem de düşük km satandan şüphe duyar. Acaba bişey mi var bir sorun mu var km orj. mi vs. vs. Allah kolaylık versin
Hocam ağzına sağlık bende bu tarz insanlarla uğraşmamak için direk bayi ile halletmeyi düşündüm zaten. Sağolun Allah razı olsun.
Kendi aracınızı satıp sonra bayiden coupeyi alın yoksa boş yere paranız havaya uçar iPhone 5S Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Genelde bayi düşük fiyat verir ama bazen hiç belli olmuyor,yeni satacağı araçtan dolayı sizden alacağınını karından vaz geçebiliyor. Ben 2005 yılında elimdeki 2001 accent 1.3 lx (klimasız) i bayiye 11,500 e vermiştim,hem de hyundai değil fiat bayiine. Aracı pazara çıkarsam o zamanlar ya anca satabilirdim o fiyata ya da satamazdım bile. Sormaktan zarar gelmez yani.