Değişen: Sağ ön kapı - Sağ ön çamurlukbBoya: Sağ arka kapı - Sağ çamurluk Hasarının serviste yapıldıgı soyleniyor. Tramer kayıtları 1870 - 550 lira iki kayıt. 2011 1.4 Cvvt Mode sis farı yok Beyaz/ 88 binde Yakıt: Benzin (Lpg yok) Tüm bakımları yetkili serviste yapıldıgını söyledi madem oyle garantisi 2016ya kadar devam ediyor olmalı diye biliyorum. Alırsam yetkili servise 200 lira verip expertiz yaptıracağım. Arabayı galerici ilk sahibinden almış. Bakmak isterseniz ilan no: 223658224 i20 nin otomatiğinin yağ gibi aktığını duydum kullanan bir arkadaş çok memnun ama o sıfır aldı. 2. el olarak aracın fiyatı nasıl 31e indiririm muhtemelen 31 eder mi mesele o?
Arabanın sağ taraf komple iptal ben olsam almam iPhone 5S Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Yazdığınız değişen ve boyanan kısımları göz önüne alınca fazla gibi, Şöyle izah edeyim Era mı almadan bir kaç tane İ20 denk gelmişti Hepsi de dizel di ve en fazla bir parça boya değişen doğrulan bi yerleri yoktu fiayat olarak ta 29-33 arası dı bu bahsettiğim 3,5 ay önce şuan piyasası tahminime göre bu seviyelerdedir dizellerin tabi.