Herkese öncelikle iyi akşamlar. Hyundai sagolsun eski sense paketlere sis farı takmadıgı ve benımde gozum 2000 tl servıse vermeye yemedıgı ıcın çıkmacıdan çıkma day lıght olan modelınden sis farı aldım. 200TL sis farını ayarladıgımda sevinmıstım dedim tam bir tane sıs farında ıcıne camur gırmıs . actırdık temızlettık derken 100 TL de oyle eklendı. 120 TL montajı tutunca Allah razı olsun servıs fıyatına nazaran ıyı fıyata hallettık. Temızleme olmasa cok fıyata kapattık diyebilirim. Neyse söyle bir sorunum oldu. benım bir led cok canlı yanarken sol sis farı aynı canlılıkta yanmıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Bunları takınca tabiki elektronik garantısı gitti. Ne gibi bir işlem yapmam lazım. Elektrik işlerinden fazla anlamadıgım ıcınde elim kolum baglı oldu . acaba iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim... Konuda uzman arkadaslar var zannedersem. Yardımlarınızı rica ediyorum...
Öncelikle ikisine gelen akımı ölçtür. daha sonra röle veya paralel bağlantı ile bu durumu çözebilirler tahminimce
Kısa farlar sönükken ledler canlı yanar, kısa farlar yakıldığında ise ledlerin parlaklığı azalıyor diye biliyorum. Eğer öyleyse bağlantılarında bir yanlışlık yapılmış olabilir. Kontrol ettirmekte yarar var.
farların kısalııgı yada uzunları acmamla alakalı degıl. bırtane led baya bıldıgın sag tarafı ısıtıyor resmen. otekısı ıse sönük bitkin hayata yenik düşmüş gibi. ı.. benım sorum su ?farı acsak ıcındekı ledleri degıstırebılırmıyyız aynı kalıp ıcın sokabılırmıyım