cikma parca ihtiyaci olan arkadaslar 2011 model i20 hurdaya cikardim parca ihtiyaclarinizi karsilaya bilirim
Hocam hayırdır bir kaza mı söz konusu yoksa 4 yaşındaki araç o kadar eskimez her neyse aracınızın 2013 makyajlı kasa i20 ye parçaları uyar mı Kafama takılan bir şey olursa diye soruyorum. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ahmet bey ,bir soruda ben size sorayım,,,, i20 lerin ön tekerlerinden atılan çamur ,,çamurlu su ön kapı eşiklerine doluyor ve ben sinir oluyorum.Sizin araçta paçalık var.Bu paçalıklar bu sorunu kestimi ? sizin ön kapı eşikleri ne durumda.
Hocam evet 4 teker arkasında da paçalık var bunları ben kapıların etek kısımlarına çamur atmasın diye taktırmıştım ancak tam bir koruma sağlamıyor diğer konu , kapı eşikleri her yağmurlu havadan sonra kirli suyla ıslanmış ve damla damla kirli su görüyorum ve henüz ıslakken tek seferde eşiği silerek temizliyorum , benim jant 6.5 J olduğu için biraz paçalıkların dışına doğru çıkıntı yaptığı için sıçrayan malzemelerin kapı eteklerine ve eşiklere gelmesi gayet normal diyorum. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.