arkadaşlar benim kız teybin cd koyma yerinden bozuk para attı no disc demesi gerekirken artık hep loading disk diyor ve cd koyma yerinin yanındaki cd ışııda sürekli yanıyor bu ne şanssızlık daha yeni değişti teyp radyo usb çalışıyor ama bi taraftan hep cd okumaya çalışıyor bi bozulursa yandık kullanıcı hatası olacak bu sefer ve teyp 3548tl hayyatta alıp takamayız. Acaba servis çıkartabilirmi içindeki bozuk parayı?
saol ewet yanlış okumadın 3548 tl i20 teybi,daha önce arıza yapmıştı benim teyp garantiden değişti ordan biliyorum fiyatını bende ilk duydugumda çok şaşırmıştım.
inşallah çıkar servis yapar diyemiyorum çünkü teybi zor çıkartıyorlar yerinden teybin kendi elektroniğinden hiç anlamıyorlar...
ewet malsef eğitimleri yok en azından mayısa kadarda pek olmıcak burda üretilmeye başlayınca i20 o zaman belki eğitimli olurlar
seviste çalışanlar genelde sanayiden yada meslek liselerinden gelen işçilerdir hep karadüzen çalışırlar ama müşteriyle diolagları süperdir
O Çıksa Bile Düzelmeyecektir..O Para İçerde Büyük İhtimal Kısa Devreye Sebep Olmuştur Loadingde O Yüzdendir..
varsın düzelmesin cd çalar,kullanmıyorum zaten cd çaları ,yeterki usb ve radyo ya bişiy olmasın onları kullanıyorum.
artık servis olsa biile garanti dışı oldu teyp para kaçtığı için kullanıcı hatası oldu ii teypçi bulmak lazım. cd okumuyor artık geri çıkardı cdyi mureta error diye yazdı ekranda 3-4 defa böle oldu sonra cd yi aldım içinden düzeldi cd ışığı söndü artık yanmıyor loding yerine no disc diyor buraya kadar herşey normal tek kötü yanı artık cd almıyor içine cd calar iptal zaten kullanmıyordum ama yinede çalışır olsa ii olurdu satarsak filan aracı olsun bakalım servise gösteririz bi ara en azından artık usb radyo dinlerken içi boş cd çalara atlama yapmıyor...