Arkadaşlar cd çalara cd'yi ilk koyduğumda tııırrr tııııırrrr şeklinde ses çıkararak cd'yi zorlanarak okuyor. Fakat cd'yi çıkarmadan usb çalara veya radyoya geçip tekrar cd çalara geçtiğimde zorlanmadan okuyor. Fakat cd'yi çıkarıp tekrar taktığımda zorlanarak okuyor. Sizce sorun neden kaynaklanıyor. Saygılar...
Hocam okuyucu kafada bir şey olabilir , birde bu elektronik kılı kılına bir şeyler temas etmiyordur hareket yenilenince iş tamam oluyordur , daha olmadı servise göster diyeceğim ama , yazık arabanın göğüsü , teyp çerçevesi ve teybe hiç acımazlar , adamlar park sensörünün led ekranını sol ön camın köşeye koyacağız derken ön direk plastiği ile göğüsün köşesine resmen tornavidanın ucu ile çivi yazısı yazmışlar , istersen başında bekle dışarıda bir elektronikçiye göster, yinede sen bilirsin.
Ben de sizin gibi düşünüyorum serviste cd çaları tamir edeceğiz diye her tarafı tornavida izi yapmalarından korkuyorum. Arabadan gelen çıtırtılara, zırıltılara hiç tahammül edemiyorum bir de servise gidip cd çalar tamir olacak diye göğüsten gelen sesleri çoğaltma ihtimali var. En iyisi bu şekilde kullanmak sanırım...
Merhaba CD çalarınızla ilgili bir sorun yok CD birazcık yamulmuş olabilir ve döndüğünde etrafa sürtüyor ve okuyucu kafa ileri geri giderken ses yapıyor olabilir birdaha yapmamasının sebebi ise son çaldığınız sarkının saniyesini hafızada tutması için sürekli dönmesi bu gayet normal bişeydir her aracın teybinde olur kutudan çıkmış sıfır bi cd alıp takın onda bile yapabilir