Selam arkadaşlar i20 cam tavanlı aracıma portbagaj takmak istiyorum servis aracı alırken thule markaya 2000 tl demişti bilgisi olanlar fiyat ve markada paylaşırlarsa sevinirim
Cam tavanlı araca port bagaj takmanın amacı nedir gerçekten içine malzememi koymak yoksa görünüm amaçlımı? Amaç görünüm ise cam tavan varken portbagaj neye yarar
portbagajın kullanım amacını biliyorsunuzdur heralde.Görünüm amaçlı portbagaj takılır mı Allah aşkına tabiki malzeme koymak için varsa gerçekten bildiğin yardımcı olmak istiyorsan söyle yoksa saçmasapan sorular sorma lütfen
Görünüp amaçlı portbagaj takanları bilmiyorsun artis artis konuşma bari ben ne saçma sapan sorular soracam sana sen kimsin????
Ya tartismayi birakin ben de ayni dertten muzdaribim yok mu yardimci olacak ben de daha onceki clio 4 aracimdan port bagaj var fakat cam tavan araca port bagaj takiliyormu ayaklari mevcut mu ? Sadece yazin memlekete giderken ve memleketten gelirken kullanacagim malum aeac kucuk aile olunca esya dert oluyor LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi