Cümleten Selamun aleyküm, abilerim ve kardeşlerim. i20 aracıma cam filmi yaptırmayı düşünüyorum. Öncelikle şunu söylüyorum ki "Polis sıkıntı yapar, yaptırma. " Ceza yersin, yasak" gibi şeyleri pek umursamıyorum. O yüzden sadece önerilerinizi ve cam filmi yapılmış i20 fotoğraflarınızı bekliyorum. Sormak istediğim bir soruda şudur: Geceleri cam filmi sıkıntı oluyormuş görüş açısından ön görüş camı olsun, yan camlar olsun siz ne düşünüyorsunuz, yaşayan var mı ?
Ön cam sıkıntı yaratır tabi. Ama yeni modellerdeki gibi arkalar daha koyu ön yan camlar daha açık olursa da hoş durur bence. Fiyat aldınız mı hiç?
Vallahi yaptırmış iken bir kere yaptırayım diyorum o yüzdende ya LLumar ya da 3M düşünüyorum ikisinin fiyatıda aynı ön cam dahil 350 tl :/
Doğru düşünüyorsunuz, söktürüp yeniden yaptırmak daha büyük eziyet ve masraf. Ancak işçilik çok önemli bu konuda. Ustanın yaptığı işi görüp öyle yaptırmak lazım, bazen yapıldıktan sonra arka cam atma yapabiliyor.
Valla 3m ya da llumar a bu fiyati aldiysaniz ya cidden cok iyi yada onlar gercek 3m yada llumar degildir. On cam 65(1 numara) lik diger camlar 35(2numara)lik film yapilirsa gayet guzel olur. Sıkıntı yasamazsiniz
Filmleri gormek isteyin. 3m lerde filmin her bir karesinde gibi desek 3M logosu mevcut. Ya da sertifika - filmin kutusu varsa onlari görün. Kesinlikle anlarsiniz zaten
Anladım teşekkürler. Dün Dudulluda bir yer ile görüştüm. 2 Yıl garantili amerikan çizilmez cam filmi ön cam dahil 200 lira dedi. Soyulma, renk atma (morarma) gibi şeyler olmaz dimi dedim kesinlikle olmaz zaten olursa 2 yıl içinde garantili getirirsin dedi. Benimde aklıma yattı markada sormadım garantili diyince...
Ön cama tavsiye etmem. Ön yan camlara açık film diğer camlara en koyusu olsada sorun olmaz. 2 Yıl garanti olayına çok aldanmayın. bazı yerler 20 liralık malzeme kullanıyor. 1 yıl sonra gidersen yine yapar 20 liralık malzemeyle. O kadar para vereceksiniz madem markasına iyi bakın derim.
cam filmi olduğu dönemlerde gündüz sorun yaşamadım ben hiç. 6 sene boyunca gerek muayenelerde, geerkse rafikte kanuni olarak ta sıkıntım olmadı. Çevirmelerde polisbir şey demedi. Bu biraz da şans işi, birinin ses etmediğine başkası sorun çıkarır. Akşamları park ederken veya geri sürüş esnasında bazı durumlarda ön camları açmam gerekiyordu, aynalardan yeterli görüşü alamıyordum. Ortam aydınlatmasına göre değişir bu durum. Ön cama yaptırmayın bence de, ve maddi sıkıntı yoksa kaliteli filmden kaçmayın, uzun vadede düşünülürse kaybınız olmaz diye düşünüyorum.
Görüşleriniz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Aracı 1 sene sonra satacağım zaten o yüzden sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Birde dincercolak abi, senin ön kapı camları kaç numara filmdi mesela ben 2 düşünüyorum sorun yaşarmıyım senin yaşadığın gibi görüşte?
C.tesi günü cam filmlerini yeniledim.Yan camlar 3 numara arka cam 4 numara.Gündüz sıkıntı yok ama geceleyin yan ve iç aynadan arka taraf zor görünüyor.Onun için siz 2 numara yaptırın.Sıkıntısız kullanın.
Yeni konu açmamak için zamanın ötesinden gelen bu konuyu hortlatıyorum. Malumunuz yaz geldi İzmirde arabanın içinde durulmuyor. Camlara film kaplatmaya niyetlendik. Önerebileceği bir yer olan birileri var mıdır diye de foruma sormak istedim. Bir de önlere arkalara 1 numara film yapsak yetersiz kalır mı ? önlere 1 arkalara 2 yapsak bir sorun olur mu ?
Dun bostancıda sordum 600tl dedıler yuh dedım bırde randevu almak lazmmış... Polo varken sokak arası modıfıye dukkanı vardı cocuklar cok kalıtelı malzemeyı patronlarının haberlerı yokken 150lıraya uygulamıstı ve gram hata yoktu. o dukkan kapanmasa gıder yıne yapardım ordan. okadar para basmaya cok gerek yok bence 100-150tllik bıle yetıyor.