Merhaba.i20 1.2 d-cvvt aracima Brc pipolu sistem sqnt32 donusum yaptirmaya karar vermistimki bir konuda bir arkadas pipolu sistemin i20 lerde uyumsuzluk gösterdiği v.s bazi seyler yazmis.İ20 araci olup pipolu olarak manifoldu deldirmeden montaj yaptiran ve sorun yasayan var mi? Eger bir problem varsa bu konuda vazgecicem cunku:/ Brc li arkadaslar iyi yada kotu yorum yaparsaniz sevinirim.
Neden brc neden pipolu sistem? Araştırmasını yaptınız mı pipolu sistemi. Verimsizlik yaşıyan çok kişi var piyasada . Üstelik bayilerinde çoğu alışmış eğer aracın Honda değilse burun kiviriyorlar yani bunu farkettinizmi hiç?
ya aslında beni cezbeden pipolu sistem olması değil brc hakkında hyundai ile uyumu için çok iyi yorumlar yapılmış olması.çok kararsız kaldım şuanda :/
yada brc bayileri pipolu değilde manifoldu delerek montaj istediğinde müşteri bu şekilde montajda yapıyorlardır herhalde? bu şekilde montaj ettirsem nasıl olur
Brc pipolu sistem elantra alıp önce pipoyu iptal ettirdim. Sonra 4 enjektörü ( çok kalite ya ) arızadan değiştirdim. Sonrasında randıman alabilmiştim. Ki eskişehirde tek servis var ve burnundan kıl aldırmıyorlar. OBD destekli bir lovato yada atiker bile olur brc den 1000 kat iyidir. Birde şu var plastik manifolt a 4 adet 3-4 mm delik ile orjinallik bozuluyorda bagaj havuzuna yumruk kadar delik açılınca mı bozulmuyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende brc var ilk sahibi montaj yaptırmış. Biraz zengin yakıyor (normalin azcık üstünde) ama ben memnunum(fakir yakması daha zararlıymış) . Accent era benim araç. Pipolumu nedir bilmiyorum merak ettim yarın anlayabilirsem bakarım. Kendim şuan taktırsam obdli bir sistem tercih ederdim.
Manifoldu delmiyorlarda benzin enjektorlerinin irdan bi yerden gaz girisi sagliyorlar anladigim kadariyla
Lpg ye karsiyim uzun vadede zarardan baska birsey degil ... Simdi kizacaksini bana belki ama allah dusurmesin bir daha benzinli aracin yanina yaklasirsam ne olayim bir yeri bozulsa lpg ye atarlar, servis zaten bahane ariyor tekeri patlasa lpg ye bulurlar... Arizasini bulamazlar.... bulunabilecek bir ariza bile olsa lpg oldugu icin kafa karistirir, acaba lpg denmi yoksa baska sorunmu ikilem yaratir.... O ona yollar oburu baskasina !!! Vsvsvsvs gidin 3-5 bin fark verin dizele binin uzun vadede o para zaten cebinizde kalacak :/ ya da benzinli binin o para yine cebinizde kalacak... SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
OBD li sistem lovato nun CUT OFF olayında Atikerden daha başarılı olduğunu LPG ci söylemişti.. Ben LPG konusunda pek bilgi sahibi değilim... Sadece arkadaşın ERA sına Atiker taktırırken söylemişlerdi...
Oysa ki gerek yok diye yirtiniyordu bazi bayiileri...... 5 yil gec gectiler, 5 yil millete eski teknolojiyi ittirdiler. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BRCnin OBDsiz kitlerini tüm platformalrda ısrarla savunan MEŞHUR, montaj rekortmeni bayilerini biliyorum ve bu işle ilgilenen herkes az çok biliyordur. Hadi şimdi de savunsalar ya eski sistemlerini. Yarın öbürgün başlarlar "yeni sistem şöyle iyi böyle güzel, OBD bir mucize" vs diye
O meshur rekortmenler brc nin ust seviyesi kitmtm i obd li diye kötüledi bana MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi