Arkadaşlar hvalar malum soğudu , benim i20 nin yol bilgi ekranında dün , ilk kez bir şekil çıktı ( mavi renk) , şöyle ki , dış ortam sıcaklığının olduğu yerde bir üçgen tepede 1 var üçgen içinde bir pervane şekli , üçgenin yanları çizik ama alt ve üstü açık bir şekil , kılavuzu inceledim ' dış ortam sıcaklığı , 1'er derecelik artışlarla gösterir'' diyor bu her zaman çıkan bir işaret değildi ilk kez çıktı ve 2 km sonra kay boldu baktım dış ortam sıcaklı klasik biçimde yazıyor 6 derece diyor , bu sorduğum işaret hakkında detaylı aydınlatacak bir arkadaş varsa , şimdiden teşekkürler.
Yeni Hyundai kia araclarda derece cok dustugunde " Don buz " uyari isigi yaniyor. Dikkat edin gibisinden.. Sizdekide o diye tahmin ediyorum Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hakan bey , dış ortam sıcaklık değerinin solunda içinde kar sembolü olan bir üçgen çıkıyor tepesinde 1 yazıyor ve uzunca bir süre yanıp sönüyor , belki dikkatinizden kaçtı tekrar bakınız çıkmıyorsa bir sormakta fayda var servise , yada sizin dış ortam sıcaklık müşüründe bir sorun olabilir ( üzeri çamur ,buz , kar vs. ).