Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

I20 Benzin Filtresi

'İ20 Forum - Club' forumunda ihakkis tarafından 29 Nisan 2017 tarihinde açılan konu

1. ihakkis

ihakkis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    51
    Ad Soyad:
    İ. Hakkı Seçkiner
    Yaşadığınız Şehir:
    43-KÜTAHYA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Buğün aracımı 60.000 km bakımı için servise götürdüm, servis ücreti 730 tl imiş eski müşteri ve blue kartımız olduğu için 100tl indirimle 630 son fiyat verdiler. Bende servisten yağ boşaltma tapası, contası, yağ, hava, polen ve benzin filtrelerini 225 tl karşılığı aldım. 120 tl yağ ve servis ücreti vererek hallettik. Halledemediğimiz konu ise benzin filtresi, filtrenin yerini bir türlü bulamadık forumdan araştırdığıma göre getz ve benzeri diğer araçlarda arka koltuğun altında olduğu belirtilmiş. İ20dede benzin filtresi arka koltuğun altında biyerlerdemi filtreyi kendimiz değiştirebilirmiyiz. 60.000 km değişiyormuş araç 43.000 de.
    Fiyatları merak eden arkadaşlar bilgi sahibi diye verdim. Saygılarımla

2. i20_Troy

i20_Troy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    842
    Ad Soyad:
    Selim ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    merhaba benim araç 65000 km ye yaklaştı halen benzin filtresi değiştirmedim... Aracınızda çekiş kaybı tekleme zor çalışma yoksa ve benzini belli yerlerden alıyorsanız gerek yok... km dolmasını bekleyebilirsiniz... Ben 60000 km bakımında değiştirmedim... şu anda 65 bin km ye yaklaştım...
    Bildiğim kadarı ile motor kaputunda... aracın sol ön konsola yakın bir yerde diye biliyorum... oralara bakmalısınız...

3. i_ipek

i_ipek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,207
    Ad Soyad:
    Ibrahim Ipek
    Yaşadığınız Şehir:
    -Türkiyede Yaşamıyorum
    Araç Modeli:
    Getz 1.6 (2003-2011)
    Benzin filtresi deponun icindeyse degismesine hic gerek yok aslinda, aracin ømrü kadar gider :) (arka sag koltugun altina bakin).
    Yerinizde olsam kendim degistirmezdim, benzin gøsterge ibresinin yanlis gøsterme ihtimali var, yani ben øyle duydum. Sonra ony ayarlatiyim derken masraf acarsiniz

ihakkis bunu beğendi.
  4. ihakkis

ihakkis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    51
    Ad Soyad:
    İ. Hakkı Seçkiner
    Yaşadığınız Şehir:
    43-KÜTAHYA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Aracın çalışmasında benzin filtresi ile ilgili problemim yok servis görevlisinin değiştirilmesi gerekiyor dediği için aldım. Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

Bu Sayfayı Paylaş