Arkadaşlar herkese iyi günler. ben 2013 i20 kullanıyorum ve bagajda yan tekerlek üstleri malumunuz plastik. Ben oraya koltuğun arkasındaki gibi halı kaplayarak cırt kullanıp ufak tefek eşyaları düzenli bir şekilde yerleştirmek istiyorum. Acaba kaplatsam ileriki zamanlarda halı çıkar görüntü kötü olur mu? bu konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Yada başka çözümler varsa tavsiyenizi beklerim. İyi günler.
Benzerı amaçla alttaki ürünleri sipariş ettim. https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32814876566.html?spm=a2g0n.orderList.0.0.5fb853ebFKNkBm&#autostay https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32803482446.html?spm=a2g0n.orderList.0.0.5fb853ebW3akW4&#autostay
bu ürün kolayda mesele yanlara da kaplama yaparak alanı genişletmek. bu ürünü biliyorum hatta yapmakta kolayda işte yandaki plastik kısma da yapsak nasıl olur acaba o konuda bilgi almaktır asıl niyetim. yinede de teşekkürler.
yaptırdım. yapan usta güzel yapmış. görenler orjinal sanıyor. beğendim. sıra artık gerekli düzenlemeleri yapmak
Hocam bende de aynı araçtan var , sıfır aldıktan 24 saat sonra bahsettiğiniz sol plastik kaplama bir çift çizikti boydan boya ,servise baş vurduk . tabi sonuç aleyhimize sonuçlandı ,kullanıcı hatası sayıldı , ben de sizin gibi o plastik aksamı siyah halı flex türü kplatmayı düşündüm ama aracın orijinal şekli bozulur diye vaz geçtim ve öylecene kullanmaya devam ediyorum, siz eğer yaptırırsanız bir foto paylaşabilir misiniz ?
fotoğraf atacağım aklımda ama bagaj durumu pek müsait değil şuanda. ama en kısa sürede yani birkaç güne kadar atarım inşallah
birkaç ustaya sordum yapmak mı istemedi yoksa haklı olarak mı söyledi ama iyi olmayacağını hatta kötü olacağını söylediler. bu ustaya aynen bende onların dediğini söyledim. Haının uçlarını bagajdaki kapak lastiğinin altına sıkıştıracağım kenarları iyice yapıştıracağım dedi. birkaç aya çıkmaz değil mi dedim. çıkmaz merak etme sorun olursa yardımcı olurum dedi. düşününce büyük yükler takılmayacağı için sanırım ve umarım sorunda çıkmaz. ufak tefek sabundur, çek pastır o tür şeyleri tutturacağım. Daha evvel de dediğim gibi eğreti durmadı çokta hoşuma gitti bu şekli ile. 70 tl para verdim ben. belki daha ucuza yapanda olurdu ama gayet iyi olduğu için içime batmadı açıkçası. bagaj tabanındaki bagaj havuzu bu arada. zemin neden halı değil diye düşünenler olursa. Altı yine halı. Eski aracımda süt dökülünce ve 2 hafta o iğrenç kokudan kurtulmak için çabalayınca bunda hemen bagaj havuzu aldım.
Birkaç basit uygulama ile şimdilik bu kadar. Yaratıcı çözümlerle güzel olacak. Mesele cırtcırtı sabunluğa büğük yapıştırdım sökerken zor oluyor. Az daha küçük olursa daha randımanlı olacaktır. Umarım yol gösterici olur ilgilenenlere.
Hocam güzel olmuş , güle güle kullan , bence de yakışmış , halıflex kırçıllı mı rengi öyle geldi sanki , bagaj içi orijinali siyah biliyorsunuz, ama güzel olmuş. iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi
teşekkürler. halıfleks koltuğun arkasındaki bagaç içindeki kumaşın aynısı. renk olarak doku olarak birebir aynılar o sebeple abes durmadı. hatta birkaç foto daha attayım. mesela oğlumun topu hep bagajda onu da topladı. döşemeciden geniş lastik aldım uçlarına cırtcırt diktim demiştim ya uzunluğu 2 karış fazlası ile yetiyor lastiğin ama cırt cırtı 2 parmak kalınlığında olursa daha sağlam tutacaktır zira ben 1 cm kadar bir kalınlıkta dikmiştim bunlara. diğerlerini öyle yapacağım. lastik 10cm genişliğinde idi ortadan kestim ve kestiğim yerleri çakmakla yakarak ipleri yok ettim. 2 karışlık birkaç tane daha çıkar onları da yapacağım ama ayakkabıcıya diktireceğim zira bunlar çok acıttı elimi dikerken hatta cırtcırtın karşısı olan parçayıda tersine diktirip gerekirse lastiği uzatabilmeyi düşünüyorum. ilk yardım setinin arkasına boylu boyunca 2 adet yapıştırmıştım ama çıkartması inanılmaz zor oluyor o şekilde . üzerilerini şimdilik kapattım ki yapışmasınlar diye. lastik tutuyor şimdilik. onları söküp ufaltıp yeniden yapıştıracağım inşallah