İyi günler cümleten i20 2022 sahibiyim. 10 temmuz perşembe günü birisi gelip arkadan çarptı. Tamponun sağ tarafı 15cm kadar çizgi halinde ezik boya atması yok ancak sol çamurluk üstünde bağlantı noktaları kırılmış. Tutanak tuttuk ancak hala işleme sokmadım. 1.si kaza tespit tutanağını işleme sokmak için belli bir süre var mı bazı yerlerde 5 gün falan diyor. 2.si ise tamponu servise götürsem kesin değiştirecekler. Dışarda Ankara da tanıdığım bir usta vs de yok. Fotolarını yüklüyorum. Yardımcı olacak veya fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Fotoğraf yüklemeyi beremedim ☺️
Mesaj yerinde kırmızı simge var oraya tıklayıp açılan sayfadan fotoğrafınızı seçip yükle seçeneğini seçenerseniz buraya yönlendirir.
Tamponun tırnak kırılmış o tırnağı kaportacılar veya tampon kaynağı yapanlar yapıyor , tamir edilir sorun biter , diğer yönden tamponda boya atmadıysa sıcak hava tabancasıyla düzeltirler. Düzeltilen yerde boya atması olursa rötuş yapılır , işinin tamamı kaportacıda olur veya autoking gibi kurumsal bir yere giderek hepsini yaptırabilirsin , yetkili servis değişir tamponu. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun, Farklı bir kaç yol tavsiye edeyim... dosyayi kendiniz actirin, experle görüşün sonra kendiniz yaptırın, yada bir kaportaciya götürün işlemi o yapsin, yada kaza yaptığınız arkadaşı arayın hiç bu tutanaği devreye sokmayın ( hasar kaydi için) şaşmaz da tampon tamiri yapan yerler var kendiniz yaptırın ücreti size çarpan ödesin...