Birkac gun once aracin arka cam rezistans dugmesine bikac sefer ust uste bastim ve birdaha calismadi.sigortasinin yeri yazmiyor ne klavuzunda ne baska bir yerde yinede butun sigortalari kontrol ettim yanmis sigorta yoktu. Servis son carem olacak acaba sorun nerede olabilir yardimlarinizi bekliyorum. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
düğmede birşey olabilir mi? birde yanlış hatırlamıyorsam eralarda 'hazard switch' diye bir sigorta var rezistansta ona bağlı olmalı.belki i20de de öyle olabilir.tam emin değilim ama bi bakmanda fayda var.
Dugmede sorun olmasina pek ihtimal vermiyorum eger sorun oradaysa zaten benim halledebilecegim birsey olmaktan cikar sigortalarin hepsini kontrol ettim yanmis bir sigorta goremedim belki aceleyle baktigimdan goremedim patlak olani.Eger hangi sigorta hangi role ile muhatap olacagimi bilirsem sorunu cozerim gibime geliyor bu arada aracta dijital klima var soylemeyi unutmusum GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ersin hangi sigorta paneline baktın? bizim İ20 lerdeki sigorta paneli gizlidir hemen direksiyonun sol tarafında far yükseklik ayarı nın altında kapalı yerde bulunuyor eger oraya baktıysan patlak yoksa motor kısmındaki sigorta paneline bak hadi ordada sorun yoksa o zaman arka rezinstas dügmesinin içindeki ışık patlamıştır sana çalışmıyor gibi geliyordur?
Abi dedigin iki yerede baktim rezistans dugmesine bastigimda gelen role sesi gelmiyor.sigorta veya role gidik gibime geliyor sigorta saglam olduguna gore servis yolu gorunuyor gibi rolenin yerini bilmiyorum cunku .s GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecen hafta aracimi servise goturdum ve sorunlarimdan bahsettim koltuktan otme sesi geliyordu sagolsunlar hallettiler rezistans arizam icin ise ETACS modulunun arizalandigini garantiden degisecegini soylediler.Bu arada 45000 bakiminida yaptirdim lastik tamiri ve blue card ile beraber 425 TL tuttu.Aramalarini bekliyorum simdi GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi