Malum krom parçalar pahalı aracımın önüne ve arkasına çift tarflı bant ön kısmı krom görünümünde olan bantlardan taktım , cam kenarına krom yaptırdım resimlerini daha sonra yüklüyeceğim . Bu tarz ufak süslemeler içi internetten metresi 3 tl den nikelanj şerit alabilirsiniz . Sent from my iPhone using Tapatalk
Güzel olmuş hocam aynanın boyalı kısmıyla, siyah kısmının birleştiği yere de yapabilirsin aslında Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu tur malzemelerin omru kisa oluyor.aractan sokerkende zarar verebiliyor.yerinizde olsam krom uygulama yapardim.ay ay durumuma gore alirdim ama krom yapardim.gorunum guzel olmus.
Güle güle kullanın. Bana sık sık yenilemek gereken malzemeler cazip gelmiyor. O yüzden ön ızgara etrafına ben de krom çerçeve düşünüyordum. Ancak ızgaranın iç desenleri sebebiyle nasıl krom çerçeve yapılır, yapılırsa eğreti olmadan orijinalindeki gibi durur mu bilemedim?
Ön ızgara tek krom parça yok piyasada servisten alınan bilgiye göre krom isterseniz ızgara tamamen değişiyor kromlusuyla fiyatıda 380 tl Sent from my iPhone using Tapatalk
şimdiden krom kaplama ile yola çıktıysan araçta baya bir değişiklik olur gibi. sanırım sincandasın. bende devlet mahallesindeyim. bendede beyaz 1.4 elite otomatik var sanırım benim kmyi geçmişsindir. 2470kmde suan arkadaşım aracını kazasız belasız kullanman dileğimle.
Etimesguttayım bende kardeş araçda daha fazla oynama yapmam omsaline den hakiki krom aldım yeni resimleri ekliyicem plaka + cam kenarı krom 150 tl ye yaptırdım Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende piyade mah. deyim Etimesguttan birilerini görmek ne güzel. SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende Alsancak mah . De halk ekmek fabrikasının üstünde oturuyorum Sent from my iPhone using Tapatalk