Arkadaşlar pioneer avic 920 bt taktırdım direksiyon kumandası çalışıyor ama navigasyonda sıkıntılar çıktı gidereceklerini söylediler resimleri sizlerle paylaşmak istedim Düzenleyen : Serkan Örnek
hayrlı olsun cerceve ısını nasıl yaptınız.toplam ne kadar tuttu.1d bu cercevenın grısını getırmemıslermı Düzenleyen : coolsnake
cerceve grı olsa cokdaha guzel olurdu gercı sımdı bıle cok guzel cıhaz kac ınc . bızım gıbı yapmak ısteynlere bılgı verırsenız cok guzel olur. cerceve nerden geldı vs vs . tesekkurler
aktepe sound firmasından aldım orjinal çerçeve+cihaz+direksiyon kumanda aparatı toplam 2.470 tl tuttu ama navigasyondan memnun değilim firmayla görüştüm ürünü değiştirebiliriz dediler
aktepe sound firmasından aldım orjinal çerçeve+cihaz+direksiyon kumanda aparatı toplam 2.470 tl tuttu ama navigasyondan memnun değilim firmayla görüştüm ürünü değiştirebiliriz dediler
ürünün değişmesini istedim ben çunki daha önceki aracımda roadstar rd8000 kullandım onun navigasyonu çok güzeldi ilgi noktası varış noktası ekleyebliyordun mesela akbank yazıyordum türkiyedeki bütün akbank şubeleri atm leri karşıma gelıyordu bana en yakın düğmesine basıyordum hepsini sıralıyordu bunda öyle bir sistem yok ve kendi evimin adresini bile bulamadı