Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i20 amortisör problemi

'İ20 Forum - Club' forumunda ferhat1727 tarafından 18 Eylül 2015 tarihinde açılan konu

1. ferhat1727

ferhat1727 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Ferhat Karagöz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    aracım 2011 model dizel i20 aracımda soyle bir promlem var.malum ıstanbulda her yerde hız kesiciler tümsekler var ve bunlardan gecerken arabamdan nefret edıyorum artık cunku cok cok dusuk bır hızla gecmeme rağmen arac kütt diye düşüyor tüm şiddeti içimde hissediyorum resmen.Gecen hafta aracı bostancı sanıyeye götürdüm ön takıma baktırdım hiç bir sıkıntı yok dendi fakat amortisör diskimi (adını unuttum böyle yuvarlak disk gibi bişey ) o kırılmıstı değıstırdım.düzeldim sandım ama yine aynı şey hiç bisey olmadı bu sorunu yasıyan varmı varsa nasıl düzeltebilir.

2. dikizaynası

dikizaynası Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    ahmet
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    başka bir ustaya yada servise götürün onlar test etsin, benim araçta frene basınca titreme vardı diskler değişti bariz kesildi ama yine var erzurumdaki yetkili servise tekrar götürdüm dedim 120km civarında yine titreme yapuyor bu teste çıktık falan bişi yok bilmem ne balans yaptıracam falan derken izne istanbula gittim çekmeköy çoşkun hyundaiye gittim neyse teste çıktık durumu anlattım disk değişti ama 120 km den sonra fren yapınca yine çok hafif titreme oluyo falan şile yoluna çıktık eleman baktı (ben yine ön disklerde sıkıntı var diye düşünüyom iyi yapmadılar erzurumdaki servis vs.) sonra süratli giderken hafif el frenini çekti sonra baktık arka kampanada sıkıntı var karıncalanma yapmış taşlamaya verdik sıkıntı düzeldi, sonuç olarak bir kaç yere daha gösterin aracınızı bence

Bu Sayfayı Paylaş