Herkese hayırlı bayramlar diliyorum İ20 2015 1.4 Crdi aracımla bir sert bir kasisteb geçtim ve altını sürttük. Arabayı durdurduğumda sağ ön tarafta, tekerin hemen arkasında ufak bir hortumdan su akıtmaya başladı. Daha önce böyle su akıttığını hatırlamıyorum, sürtmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Videosunu da çektim, bırakabilirsem eke bırakırım şimdi videosunu. Akan bence yağ değil, antifiriz olduğunu da düşünmüyorum. Ekte videoyu bıraktım, bu hortum ne hortumudur acaba? Bulunduğum yer de ufak bir kasaba. Tamirciler kapalı olduğu için gösteremedim. https://youtube.com/shorts/j8o04jCRtqQ?feature=share
İyi bayramlar fren hortumu değilse ve klima çalışıyorsa klima suyu bırakabilir videodan birsey anlayamadim
+güncelleme. Klimayı açmadan önce minik minik damlıyordu. Klimayı açıp hemen altına eğildim, bir miktar su bıraktı hemen. Sanırım klimayla alakalı.
Merhaba,klima suyu için yapabileceğiniz bir şey yok. Her araçta olan bir durum bu. Sadece klimayı sık kullanıyorsanız,soğutma suyunu sık sık kontrol edin derim.
Ben altını vurduktan sonra fark ettiğim için bununla bağdaştırmıştım. Normal bir şeyse sorun yok Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.