Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

I20 Alarm Ve Otomatik Kilit

'İ20 Forum - Club' forumunda akkaya08 tarafından 13 Ekim 2016 tarihinde açılan konu

1. akkaya08

akkaya08 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Nazım akkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    8-ARTVİN
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    arkaraşlar basit bir kaç sorum olacak.
    1- aracımda bazen alarm çalıyor bazen çalmıyor alarm devreye nasıl girer açıklarmısınız ?
    2- aynı şekildede otomatik kilit de kafasına göre takılıyor kapıyı kapattım 2 dk bekledim kitlemedi kendini ama bazen kitliyor nasıl halledecez bunu ?
    3- arkadaşlar küçük parke yola girdim mi ön sağ panel cam arası civarında bir yerden cızıltı geliyor. Bu beni deli etti arabayı yakasım geliyor. Bi zamandan sonra takıntılık oldu bende. Sıfır araba alıp böyle bir sorunla karşılaşmak çok sinir bozucu

2. ozanoz93

ozanoz93 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    417
    Ad Soyad:
    ozan öz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    1. alarm otomatik devreye giriyor hocam. kumandada kitlediğinde aracı yada kitlemesnede kapilar kendi kitlenip alarm devreye girer. herhangibi bir sekilde zorla kumandasız kapılar açılırsa alarm devreye girer.
    2. pelki anahtarda sorun vardır yedek anahtarla bir dene aynısını yapıcakmı yapmazsa anahtarı servise bakımda gösterirsin 5 yil garandi hiç birsey olmaz.
    3. yolda gelen tıkırtı sağ yolllc emniyet kemeridir kesin yarın kemeri boşkende bağla yapıcakmı yapmıycakmı bir dene istersen.

Bu Sayfayı Paylaş