Arkadaşlar öğrenciydi yeni okul btti annemle beraber yaşıyoruz ikimiziz.Araba lazım bize arkadaşım i20 1.4 kullanıyor bana tavsiye etti bayağı metetdi mtv düşük az yakıyor dedi 2013 model i20 si 1.4 sizden yardım istiyorum ben 1.2 i20 düşünüyorum 2013,2012 model ne kadar fiyat verreyim tam piyasasını bilmiyorum i20 1.4 alsam 2012,2013 model ne kadar vereyim bana aydınlatıcı bilgi verirseniz sevinirim.Araba alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor ne önceliğim olsun şimdiden sağolun
Fiyat konusu değişkenlik gösterir ama aracın servis bakımlı ve garanti kapsamında olmasına dikkat edin. Alacagınız arabayı yetkili serviste kontrol ettirin, ve ileride orjinal parça dışında parça kullanmamaya çalışın. Şimdiden hayırlı olsun aracınız D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
moderatörümüz murat ın dediklerine aynen katılıyorum. i20 hem yakıt tüketimi hemde sürüş bakımından harika bir araba. Ben de şiddetle tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
üstadlar sağolun 2013 i20 dizel alacam 1.4 20 bin 30 bi arası km ederi nedir acaba değişne parça boya yok sizce.