Herkese merhabalar daha önce buna benzer konular açılmış ama yazılan markalarda tedarik sıkıntısı mevcut galiba bir türlü bulamıyorum. Sizden ricam benim aracım i20 active 2017 model 1.4 motor otomatik vites bir araç ve bu araca ön amortisör lazım sizce ne taktırayım. Maysan mando, Monroe gibi bu markaları çok öneriyorlar ama ben kaç haftadır arıyorum bulamadım. Bildiğiniz alabileceğim bir yer ya da başka önereceğiniz bir marka var mı teşekkürler
Merhaba,Monroe güzel markadır en kaliteli seçimlerden biri olur,bunun yanında eğer varsa aracınız için Bilstein,Sachs gibi markalarda tercih edebilirsiniz.Maysan Mando yerli üretimdir ve f/p olarak çok iyi bir konumdadır,ben açıkçası amortisör alacak olsam ve aralarında amortisör başına 500 liradan daha fazla bir fark varsa Maysan Mando tercih ederim,hiç aklımda kalmaz.
Anladım teşekkür ederim ama bu Monroe ve maysan mando yu bulmak çok zor bir türlü bulamadım. Çoğu parçacı maysan mandonun benim araç için üretilmediğini söylüyor.
2 hafta önce 2016 i20 için arka amortisör mando aldım değiştirdim. Ön için de vardır diye düşünüyorum. Active için de aynı amortisör kullanılıyor olabilir mi?
Hyundai alt takımını mandoya urettirir Hyundai logosunu bastırır alt takımda mando kullanabilirsiniz. Hatta bazı parçalarda mando ve Hyundai logosunu aynı anda görebilirsiniz hocam. Ben de acc Era var önler maysan mando arkalar monroe
Bir haftadır sormadığım parçacı kalmadı hiçbirinde bulamıyorum malesef biraz daha bakınayım en iyisi teşekkürler
yani parça uyuyor olması gerek ama ustaya da söyledim şasi numarası ile de bakıyoruz ama bir tek bsg bulabildim o da nasıldır bilmiyorum
Ben hızlı yedek parca diye bir siteden mando ondisk ve balata aldım şase numarası veriyorsunuz onlar yönlendiriyorlar