Merhabalar, aranıza 2018 model i20 active ile katılmış bulunmaktayım. Aracımı alalı kısa zaman oldu. Daha önce uzun süre ford ve opel grubu alman araçlar kullanmıştım. İlk defa hyundai kullanıyorum. Ankara da yaşıyorum aracıma ilk olarak ön iki cama film yaptırmak istiyorum. Sonrasında ise direksiyon kılıfı ve bulabilirsem otomatik vites için kılıf yaptırmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar
Aramıza hoş geldiniz , aracınız hayırlı olsun , hyundai kullanmanın bir ayrıcalık ve şans olduğunu zamanla anlayacaksınız , aksesuar açısından büyük şehirlerde seçenek çok , forumumuzda da Ankarada ikamet eden arkadaşlarımız çok , size yol gösterip yardımcı olacağına inandığım arkadaşlardan @Roadrunners ‘i tavsiye ederim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim hoşbuldum. Şu an araca alışma evresindeyim ama zamanla farkları daha iyi göreceğim. Diğer araçları ezbere biliyordum darısı hyundainin başına
Ben de Hyundaiye Opelden geçmiştim. Opelin parça , servis giderleri canımı çok yakmıştı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle opel kullanınca parçacı ve ustayla müşteri ilişkisinden çok arkadaş ilişkisine geçiyorsun bir daha tövbe opele.
Hosgeldiniz, Ankara, parça, usta, ve işçilik olarak nispeten hyundai araçlarda servis ve özel olarak daha şanslı olunan bir yer...
Hoşbuldum, tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Bakım için nereye gidebilirim mesela? Bir de cam filmi ve direksiyon kılıfı düşünüyorum.