Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

I20 Activ Sahibi

'İ20 Forum - Club' forumunda turgay8268 tarafından 10 Nisan 2017 tarihinde açılan konu

1. turgay8268

turgay8268 Guest

arkadaslar active 1.0 dgi turbo kullanan varmi aracin rolantide motor sesi 1.2 kadarr sessizmi hareket halindeki sesi filan yani 1.2 motora gore calisma sesi yuksekmi 1.2 elit kullanicisiyim motorun aisip calismadigi belli degil 1.0 da bu sekilde sessizmi bilen varmi

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Evet sessiz. Forumda test konusu var.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. ilker_o

ilker_o Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ilker okutman
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    i20 Active 1.0T (2016-201x)
    Cevap geç oldu ama..
    i20 active 1.0 dgi turbo sahibiyim.
    3 silindirli motor gerçekten çok sessiz.

Hazır yazıyorken deneyimlerimi yazayım.

Ortalama tüketim:
    Şehir içi ortalama 6.5-7.0 litre arası (ortalama hız 22-30km/h)
    Çok trafik sıkışık durkalk yaparken 7.5-8.5 arası oluyor. (ortlalama 5-10 km/h)
    Şehirler arası sabit hız 5.2-5.6 arası (90 km/h) ve 6.0 - 6.2 arası (120 km/h)
    bu degerler genelde araçta 3-4 kişi olduğu durumlara öyle çok aşırı ekonomi özeni göstermeden normal kullanıma ait.
    Eğer araçta sadece sürücü olursa 0.5 daha azı çıkıyor ortalamada. Klimayı açmak ise 0.8 gibi ilave ediyor.
    Trafik müsait olursa, asvalt uygun olursa, rüzgar ve hava şartları uygun olursa, ivmelenmeden mümkün olan en az tüketim olacak şekilde özen gösterilerek kullanılırsa 4'ün altını da görür.

Hızlanma konusunda teknik ölçüm yapabilecek durumum yok ama beni memnun ediyor. Uygun viteste gazı kapadığınızda koltuğa yapıştırıyor. Bölümüş olmayan yollarda araç sollamak kolay. Aynı şekilde iyi de yavaşlayabiliyor. Virajlarda bana güvenli olduğumu hissettiriyor.

Araçta en çok hoşuma giden özellik ise direksiyonu çevirdiğinizde döneceğiniz yeri aydınlatan far sistemi oldu. Çok faydalı birşeymiş. Başka araçlara bindiğimde daha ilk dönüşte bu aydınlatma eksikliğini farketmeye başladım.

4. umutd07

umutd07 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,504
    Ad Soyad:
    Umut Dürüş
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İyi günlere kullanın inşallah çok merak ettiğim bir araç ... Düşük hacimli ve seri.

Bu Sayfayı Paylaş