İyi günler.Yaklaşık bir haftadır arka taraftan gümleme şeklinde ses geliyor. Sanki arkadan araç çarpmış gibi. 2 veya 3 defa duydum sürekli olan bişey değil.Uzun yol bile yaptım. Bakıyorum ters bişey yok. Ustaya götürdüm çırağı vardı abi dedi benzin deposu hava yapıyordur dedi depo kapağına küçük delik açıyoruz faydası oluyor dedi. Tamam dedim o sırada asıl usta geldi bunun pek faydası olmuyor depoyu indirecez hava filtresi ne Bakacaz depoyu temizleyecez bir gün sanayi de kalacak Bakacaz dedi pekte garanti vermedi. Usta fazla para almak istedi gibi geldi bana. Benzer şekilde bir sıkıntı yaşayan cevap zararsa sevinirim
Kanister valfini kontrol edin. Arabanın yakmadığı yakıtı depoya gönderir. Deponun kendisinde zaten havalandırma var.
Teknik bilginiz varsa sizde araştırıp kontrolünü sağlayabilirsiniz. Enjektör kütüğüne yakın bir yerde yer alıyor. Rölantide dalgalanma var mı ?
Ayni sorun bende de var arastirdim kanister valfi buyuk ihtimal araci ilk calistirmada depo kapagini gevsetince vakum olusuyor,ben buldum kanister valfini sökmeye usendim) buyuk ihtimal kapali kaliyor temizlemek yada degistirmek lazim
Kapağı kapalı iken aç kapa yaptım birkaç defa ses veya vakum gibi bişey yok. Depo kapağını delmek çözüm olurmu acaba? Usta çok arabayı deldim demişti kafam karıştı biraz
Delme islemini basinc ciksin diye soyluyor yada vakum,bence en iyi cozum valfi olçturmek arizaliysa degismek