Arkadaşlar geçen sene 410 tl olan sigortaya bu sene 1264 tl ödedim.(Axa sigorta ) Ayrıca kasko için 1700 lerden bahsediyorlar.Fiyat alanınız var mı? Paylaşırsanız sevinirim.
gecen gun haberlerde sigortalar birligi baskani bi aciklama yapti. bundan sonra bu fiyatlara alismaniz lazim hic bir seklilde dusmeyecek. biz keseyi doldurmaya devam edecegiz .diye bi konusma yapmisti..yani bundan sonra fiyatlar dusmez.düsmeyecek
Trafikte artık cok ama cok araç var. Risk sigorta sirketlerinde cok fazla. Yüksek olmasını savunmuyorum. Bende 1 hafta once 6. Basamak indirimime ragmen 600 tl trafik 1360 tl kasko odedim. Kazalarda servislerin fahiş fiyatlarını denetleyen bir kurum olursa belki düşer yoksa bu böyle artarak sürecek gibi.. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kasko fiyatlarınızı belirtirken yaşınız ve kaza yapıp yapmadığınızı da yazarmısınız ben aracı alırken 562 tl trafik sigortası 963 tl kasko bedeli ödedim axa dan 1 yıl sonra 410 tl den nasıl 1264 tl ye çıkıyor trafik sigortanız ?
21 yaşındayım hiç kaza yapmadım, zaten bir buçuk senelik ehliyetim var.600 sigortaya 1100 kaskoya ödedim(Ergo)
Arkadaşlar uygun fiyat almak için internet sitelerinden de teklif alın. İki firma arasında yüzlerce lira fark olabiliyor. Ben o şekilde yaptım. Kaskoda 560 liraya kadar, sigortada 470 liraya kadar düştüler. Ayrıca aynı sitede farklı saatlerde bilgileri girdiğinizde farklı firmalardan da teklifler eklenebiliyor.
Foruma yeni üye oldum. Yaşım 34 kendi üstüme ilk arabamız. O nedenle fiyatların yüksek çıkacagını biliyordum ama bu denli değil tabii. Aracım: İ20 Troy 2011 1.2 DOHC Mode Trafik : Anadolu Sigorta 1560 TL ( Sompo japon 1470 tl fiyat verdi en ucuzu buydu) Kasko : Anadolu Sigorta 1280 TL ( En uygunu) Aranıza yeni katıldım. Bana hayırlı olsun. )
Fiyatlar yuksek ben 3ay önce yaptırdım 32yas sigorta 715 kasko 900tl i202016sıfır arac aigortanızı yaptırırken iyi arastrmadan gecmelisiniz üstüne 50tlektra para verdim 1000 tl ye kadar ufak hasarlar kayıta girmeden kaskoyu deldırmeden yaptrmam var koru mutuel aigorta daha önce iki kazada bir sorun yaşamadım oldukça ilgili bir sigorta sirkwt
2015 i20 1,2 Style araç - yaş 32 - kasko ergo dan 724 tl sigortada axa sigortadan 750 tl 10 15 gun oldu yaptıralı.
slm bende 2016 model i20 1.4 dizel alacam annem adına yapacagım yaş 50 sizce sigorta ve kasko ne kadar cıkar
Hayırlı olsun önceden sigorta indirimi şehir ve yaş çok önemli ama sanırım 600 tl nin altı yok fiyat olarak bitti şimdi 1000 tl normal bir fiyat sanki