Arkadaşlar bu gün petrole yanaştım , pompacıya 150 tl dedim ödemeyi de 150 tl yaptım ( Totalden aldım , hep Opetten alıyordum ama bu gün Total mesaj çekmiş , “ doğum gününüz kutlu olsun , bu günden itibaren alacağınız yakıt tutarı karşılığı size 10 gün boyunca x2 puan verilecektir ” diye) ancak araba gırtlağına kadar doldu ve 140 TL aldı. Pompacı 10 tl geri verdi. Sorum şu , yol bilgisayarı 1/1 tam dolu durumda 567 km menzil gösteriyor , benim 6,21 tl den aldığım bu full depo 567 km gösteriyorsa , yakıt tüketimim sizce nasıl ? Yorum bekliyorum. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
Hocam içinde yarım depo benzin vardı , şu sıra depom kırmızı yandığında 263 tl ye falan doluyordu , yaptığım km ye de bakmadım ve yakıt almadan önce sıfırlamıştım maalesef. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
Geneli şehir içi , bazen de 300 km ye yakın bölünmüş yol + otoban şehirler arası hocam. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
Anladım hocam , malum biz lpgci değiliz , bu kış şartlarında bu tüketim bayağı yüksek değil mi ? Şu Fransızın yaptığı benzin makinesi TR gelsede evde yapsam. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
Depoyu 45 litre hesaplarsak gösterdiği menzile göre 100 km'de 7,9 lt yakmış demektir. Şehir içi için anormal bir değer değil. Benim otomatik i20 bir depo benzin ile şehir içi 500, şehir dışı 700 km gidiyor.