Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ20 2013 1.2 Multimedya Sorunu Açılış Ekranı Gelmeden Direkt Menü Geliyor

'i20 Forum - Club (PB/PBT) (2008–2014)' forumunda emreser08 tarafından 14 Eylül 2025 tarihinde açılan konu

1. emreser08

emreser08 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Emre ER
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Merhaba arkadaşlar 1.2 2013 i20 sense aracım var orijinal ekranlı multimedya manuel aç kapa ya da marşla aç kapa yapsam da bir türlü olması gereken hyundai boot ekranı gelmiyor en önemlisi ise sürekli kullandığım radyo ve Bluetoothu kullanamıyorum daha önce benzer sorunla karşılaşan ve çözümü bulmaya yardımcı olabilecek birisi varmı YouTubede bir sürü video izledim fakat sorunumun aynısını yaşayanı görmedim kutup başını da söküp taktım tarih saati falan sıfırlandı ama cihaz sıfırlanmadı delikten reset atmayı da denedim o da olmuyor tepki vermiyor butonu hissederek kürdanla atmaya çalıştım videoyu buraya ekliyorum

https://youtube.com/shorts/YXf-dFJJ1zo?si=k5zvtI9Foi1tqVF_

2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,306
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam i20 lerin orijinal multimedyasından memnun kalanı duymadım. Daiichi mi sizin ki de ? Yetkili servise gidince de yetkili multimedya servisine gönderiyorlar biliyorum , tamir büyük sorun çıkartacaksa , makul fiyata bir ekran alıp taktırabilirsiniz , ben de orijinal teybini çıkarttırıp 9 .3 inç ekran taktırdım , her şeyi ile harika , sadece multimedyanın yerleşik mikrofonu telefon görüşmesinde sürücü sesini karşıya iyi göndermiyor. Diğer her şey mükemmel.

https://youtube.com/shorts/LanMkl-huig?si=A_7XMicZLcaD7bLp

3. emreser08

emreser08 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Emre ER
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Taktırdığınız ürünün muadili ya da aynısı varsa güncel versiyon ben de ondan düşünebilirim hocam zaten dokunmatiği beni çileden çıkarıyordu şimdi hiç kullanamaz oldum rica etsem link paylaşabilir misiniz ya da ürün modeli
    Ankarada o üründen takacak elektrikçi tavsiyesi de olur hiç radyo ve Bluetooth kullanmamak boğucu olmaya başladı araç kullanırken
    Şimdiden teşekkür ederim

4. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,306
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Hocam linkteki ürün özellikleri şöyle ;
    Marka : Innova ,4-64 gb , 9,3 inch. Ben Mersinde yaşıyorum , satıcı -montajcıya önceden araç özelliklerini bildirdim , bir miktar kapora attım , 1 hafta içinde orijinal çerçeve ve soketleri getirtiyor , çağırıyor gidip 2-3 saat içinde montaj tamamlanıyor. Ürünün sağ ön direkte gps anteni var , CarPlay çok mükemmel hızlı eşleşiyor telefonla karşıya sesin zayıf gitmesi de araç hızı ile orantılı oluyor ,3 viteste 50-70 km giderken ses anlaşılıyor karşıdan ancak otoban ve bölünmüşte yüksek hızlarda sorun oluyor. Böyle bir ekran düşünüyorsan cihazın arkasından kablolu mikrofon yaptır sol orta direğe sabitle , konuşmalarda sıkıntı olmaz. Arka tamponun iki plaka lambası arasına pançla delip geri görüş kelebek kamerayı koyoyorlar. Ekran hızı mükemmel ,seste çok mükemmel. Yalnız orijinal usb yi değil torpidoya iki adet usb girişi uzatıveriyorlar.
    Bu tür araç multimedya ekranların tamamı Çin malı , cpu dan hafıza durumunu kontrol edersen orijinal sürüm bilgilerine ulaşabilirsin , yazılım atılmış cihaz satın alma , bunlarda çok değişik uygulamalar olabiliyor , yanında orijinal kutusunu açtır derim ekranın. Başkaca sorunuz olursa bildiğim kadar yardımcı olurum.

5. emreser08

emreser08 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Emre ER
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Teşekkür ederim hocam navimex fimex marka model multimedya aldım bugün inşallah cuma günü onu taktıracağım 9 inch geri görüş kamerasıyla birlikte peşin fiyatına 3 taksit 6400e geldi 4gb ram 64gb android 13rom umarım sorun çıkarmaz bana

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  6. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,306
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Aynı üründen geçen ay oğlum Astra J ye taktırdı oldukça memnun , montaj için ne ücret istiyorlar hocam ?
    Ürün yanında , gps anteni , kablolu harici mikrofon ve orijinal çerçeve var mı ?
    Hayırlı olsun inşaallah.

Son düzenleme: 17 Eylül 2025
  7. emreser08

emreser08 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Emre ER
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çerçeve var kontrol ettim gps anteni konusunu bilmiyorum genelde Android carplay play telefondan yansıtmayı düşünüyordum orijinalindeki GPS i kullanıp memnun kalmamıştım dahili mikrofonu var köşesinde takılınca anlayacagız onu teşekkür ederim inşallah memnun kalırız cuma günü takılacak montaj 1250 tl aldığım kişi ayarladı yeri internetten kontrol ettim yorumları bayağı iyi memnun kalan çok

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş