Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ20 2013 1.2 Dcvvt 2600-2800 Devir Titreme Sorunu

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda emreser08 tarafından 9 Temmuz 2025 15:50 tarihinde açılan konu

1. emreser08

emreser08 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Emre ER
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Selamun aleyküm arkadaşlar forumda yeniyim geçmiş konuları araştırdım fakat bulamadim aracım hangi viteste olursa olsun ya da boşta fark etmiyor 2600 2800 devirleri arasında bi titreşim yapıyor diğer hiçbir devirde bu ses olmuyor ne 1500 ne de 5000 devirde titreşim yok ancak 2600 2800 devir aralığındaki titreşim bütün pedallardan hissediliyor usta sorunun yeni başladığını kendisinin de fark ettiğini fakat ancak belirginleşince bulabileceklerini söyledi ama hep stabil artma azalma yok 2 ay önce aks körüğü ve z rotlar değişti egzozcu egzozdan olmadığını söyledi debriyajda hafif sertlik olduğunu ama kavramasinda sorun olmadığını da söylediler ankara dikmende oturuyorum yokuşlarda debriyajda kaçırma vs olmuyor motor takozu gibi de görünmüyor dediler ancak geri vitese atarken bazen tark diye sesli oluyor vitese geçişi şanzıman kulağından olabilir mi diye düşünüyorum başına böyle bir arıza gelen varmı daha önce ya da tavsiye ettiğiniz usta-servis varsa ona da gösterebilirim
    Saygılarımla iyi forumlar

Bu Sayfayı Paylaş