Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

I20 2011 1.2 Troy Mode Yedek Parça Yardım.

'İ20 Forum - Club' forumunda tarcanyum tarafından 22 Ekim 2016 tarihinde açılan konu

1. tarcanyum

tarcanyum Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ercan aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    s.a öncelikle herkese hayırlı forumlar. arkadaşlar hyundai i20 2011 araca sahibim yaklaşık 3 yıldır. ilk aracımdı. alırken arkadaşlar arabaya fazla harcama yapma önünü alamazsın dediler. ben de hiç bişey almadım. ama artık alma zamanı geldi sanırım :) ;
    aracımda öncelikle jant kapağı gerekli (14 inch) daha sonra makyaj aynaları güneşlik sanırım. bunları yenilemek istiyorm. ama servisler cokabartı rakamlar söylemekte. internette site bulamadım. en son siz değerli hyundai sevven arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    mekanik parçalar ve bakım parçaları için internetten alabileceğiniz bir çok site var.

ancak iç güneşlik gibi bir parçayı internetten bulmanız kolay değil.

ya yetkili servisten alınacak ya da çıkma olarak alınacak. çıkmacılar da çoğu zaman yüksek fiyat söylüyor.

siz yine de internette hyundai parçası satan yerlere bakın, orada gündüzleri canlı destek kısımları oluyor. web sayfasında bulamadığınız parçayı oraya sorabilirsiniz. size mevcutsa fiyatını da söylerler.

ben akparca.com'dan alışveriş yapıyorum, şimdilik bir sıkıntı çıkmadı.

karakaslar oto yedekparca sitesi de iyi.

Bu Sayfayı Paylaş