Aracim henuz 3 aylik i20 elite 1.4 benzin otomatik 1500 km deyim henuz 100 km 23Lt gosteriyor gecen hafta depoyu fulledim 240 tlye 300 km gittm araci aldim alali 1200 tl yakin benzin koydum ne yapmam lazim aracdaki ariza ne servise gitsem nasil cozum olur cozum olmazsa nasil bir yol izlemeliyim hukuki vs
Aracınız garantili sonuçta. Zaten direk servise gitmeniz gerekiyor. İş emrine şikayetlerinizi bir bir yazdırın.
Ssrvis bisey yok gecistirmeye calisip gonderirse ne dicem ? Ekranda koskoca 23 lt yaziyor 240 tlye 290 300 km yapiyor
Allah başka dert vermesin. Bu arabanın normal şartlarda yakacağı benzin 100 km'de 11 litre civarıdır... Bir anormallik var, araç soğuk ve hep kısa mesafe mi yapıyor ?
aracınız yeni daha ama bide nasıl kullanılıyor şartlar nedir belirtmemişsiniz kullandıkça yakıt düşer bence 5 bin 10binden sonra azalır. zaten aracınız garantili.
yetkili servise gidip fabrika verilerinin çok üzerinde yaktığını belirtin zaten pc ye bağlayıp göreceklerdir durumu hangi servisi kullanıyorsunuz?
4ileri otomatik şehiriçi çok yakıyor, kış bitti gerçi ama kısa mesafe için 13-14lt kadar çıkıyor, uzun yolda ise çok farkı yok.
bendede 2012 model dizel otomatik era var 130.000 km de ve hem kısa mesafe kullanırım ekranda şuanda 8.3 gösteriyor oda seri kullanıyorum diye yoksa normalde 8,0 yazıyor demek istediğim kısa mesafedede kullansa arkadaş okadar yakmaz bir sorunu vardır veya o aracın aynısından kullanan varsa onların yakıtlarını öğrenmek lazım
Araçta muhakkak bir sorun var. Yeni de olsa, motor açılmamış ta olsa, soğukta olsa 23 litre cok yüksek bir değer. Şehir içi hadi 15 litre olsa anlaşılır.
Benım 20 yasındakı 5400cc v8 lincoln yakmıyor o kadar Istedıgı kadar kısa mesafe kullansın Muhakkak bı terslık vardır Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim araba su an 10 litre civarı yakiyor bir terslik var kullandığımız güzergahta yoğun sayılır 2016 1.4 bizim araçta