Merhaba arkadaşlar araç benim değil fakat hyundai peşimizi bırakmıyor son zamanlarda TSI aracım için lpg araştırması yaptım etrafımdaki bi abide rica etti tüp taktırıcak araç 28 bin kilometrede 1.4 otomatik 2013 model araştırmalarıma göre landirenzo ve lovato arasında kaldık iki sorum var; Hangi marka ? Hangi usta ? İzmirde yaşıyoruz bu arada
Motor lpgye tam uyumlu değil diye biliyorum. Magnezyum alaşımlı subaplardan dolayı. Teknik konularda bilgili arkadaşlar daha iyi bilir. Hep şunu söylerler öncelikle iyi montoj iyi ayar önemli. Dediğiniz iki markada iyi brc de düşünülebilir. Süphesiz en iyi cevabı lpgli i20 kullanan arkadaşlarımız verecektir.
Bu iki markadan lovato öneririm. Obd2 li bir sistem ile subap sıkıntısı yaşamazsınız, tabi düzgün montaj ve ayar ile. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun lovatodan mail cevabım gelmiş ege bölge ana bayisinin evime çok yakın olduğunu öğrendim ordan fiyat aldım obd2 için 1.800 tl fiyat verdiler hafta içi araç sahibiyle birlikte gidicez magnezyum buji olayına gelince euro 5 motorlarda var diyorlar ve sanırım tüp ten sonra 35 bin 45 bin kilometre gidiyor yağlamalı sistem takılırsa araca yağını güzel ayarlamak lazım saatte 10 damla veya daha az tam ayarında tutması lazım azı yakar çoğu kurum yapar birde tüplü arabalarda ne olursa olsun haftada en az bir kez 10 tl benzin alıp gazlayarak yüksek devirlerde biraz yol yapmak içindeki kurumu pisliği bi atsın hiç sorun yaşanmaz sanırsam araç çok yol yapmıyor ve dediğim kilometrelere gelmez heralde yakın zamanda taktıran arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum