Herkese merhaba, Hyundai i20 1.4 CRDi aracıma würth dizel enj ektör temizleyici kullandıktan sonra oksijen sensörü zengin içerik hatası verdi sonra otomatik olarak söndü ortalama yakıt değeri de artınca oksijen sensörünü söktürüp alkol ile temizledim ortalama yakıt değeri düştü bu işlemleri konya da yapmıştım muğla'ya gelince motor arıza ışığını tekrar yanmaya başladı. Hava akış sensöründe bir sorun mu var diye düşünmeye başladım, hava filtresini orjinal takmamislar onun etkisi mi var acaba sorununun kaynağını bulamadım bir türlü, Sizce neyden kaynaklanıyor neleri değiştirmeliyim teşekkürler
Enjektör temizleyici maddeden dolayı zengin yakıt uyarısı veriyor olabilir, depoyu çeyrek deponun altına inmeyecek şekilde bitirin daha sonrasında depoyu doldurduğunuzda katkı maddesinin yakıt ile oranını seyreltmiş olursunuz ve egzoz'dan çıkan kimyasalların oranı düşebilir ve oksijen sensörü uyarı vermeyebilir, bir şeyler değiştirmeden bunu deneyebilirsiniz. filtre konusunda ise katkıyı koymadan motor önce ikaz veriyor muydu bu önemli.