İ20 kırmızı 2017 dizel aracım var sağ arka stop delik yüksek bi araç vurup kaçmış nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden teşekkürler
maalesef komple değişecek yada tamir ettireceksiniz. koli bandıyla kapatın, tamir ettirene kadar içine pislik girmesin.
Sanayide oto elektrikçilerin hurdaları arasından kırık bir kırmızı pleksi parça bulursun , kırık farı çıkart , kırık yerin şeklini bir kağıt bantla belirle , kesilen bantı elindeki kırmızı parçaya yapıştır , bu parçayı kırık deliğe göre kes , sonra deliğe yerleştir ve japonla yapıştır. Bu japon yapıştırıcı izini bir zımpara ile yok et ardından parlat. Bitti. Youtubeda uygulama videoları var. Profesyonelce yapan yere de gidebilirsin elin yatkın değilse bu işlere. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yapan yerler neresi bunu farda renk değişimi olmaz mı sonrasında görüntü olarak yapan bir iki arkadaşa sordum keşke yenisini alsaydım dedi
Bulunduğun yerde kimlerin yaptığını bilmem mümkün değil , öyle oluyor ki belli olmuyor , işçilik önemli tabi , ben getzin stopa yapmıştım beyaz kısmına eskiden bu yöntemle. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi