Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar; Daha önce birçok marka araç sahibi oldum ancak hiç hyundai kullanmadım. Şuan doblo sahibiyim ancak ikinci araca ihtiyacım var. Bugün bi i20 ye baktım ancak aksam biraz geç saatte baktığım icin fazla inceleme fırsatım olmadı. Araç İ20 1.2 Team 2011 75.000 km Atiker lpg li, bagaj kapağı değişik sağ arka çamurluk boyalı 800 TL hasar kaydı var. Hiç hyundai ye binmediğim için bu araçla ilgili bi bilgiye sahip değilim. 1.2 motor sizce yeterlimi çekişi nasıl. birde lpg takılmış. 1.2 motorlu araca lpg taktırmak ne derece doğru bilmiyorum. Aracın piyasası nasıl 1.2 motor olduğu için satışı yavaşmı. birde bu aracın periyodik bakımları nasıl ağır bakımı 90.000 de diye duydum doğrumu. Yani arkadaşlar bu araçla ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var. Araca yarın tekrar bakacağım. sizin öneriniz nedir. Şimdiden herkese teşekkürler iyi akşamlar...
i20 piyasası gayet canlı bir araç i20 ci arkadaşlar size yardımcı olur @Duygu @Mustafa Alabas @ORCHUN size yardımcı olabilir
Hocam 1.2 motor araba şehir içinde kısa mesafede lpg olmadanda olur , uzun yol yapıyorsan lpg nin faydasını görürsün , bende 2013 i20 var sıfır almıştım şu an 17500 km de , hiç lpg düşünmedim , geçmişte astra arabama yapılan lpg uygulaması sonucu yaşadığım sıkıntılar ve sonunda aracımı satmaya sebep olduğu için bir lpg karşıtıyım , aracınız benzin de olsa lpg de olsa rampaya biraz bagaj iki üç yolcuyla vurdunmu bayılır ve 2 . Vitese düşersin , ama şu var sorunsuz bineyim diyorsan bakımını zamanında yaptırırsan hizmet eder , 75 binde olduğuna göre ağır bakımları yaklaşmış , şimdiden hayırlı olsun. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Bence sorunsuz uzun yıllar binebilceğiniz bir araç i20. Aracın 2.el piyasası gayet canlı ; parçası bol ve ucuz. Ben araç 1.2 olsada lpg taktırma taraftarıyım her zaman. 1.2 de olsa araca lpg takıldığında makul ölçüde tasarruf sağlanır. GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun ama baktığınız model en eski i20 kasası olmalı i20lerin içerisinde en az tutulan kasadır ama bence o fiyatlara makul bir araçtır fazla bir performans beklemezseniz tatmin edici bir performansı olacaktır performans istediğinizde dd biraz daha devirli kullanırsınız. Ayrıca bagaj kapağının değişimi ve boya için bayağı uygun bir fiyat yazmışlar. Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkur ederim. Arac sahibi 27.000 tl ye birakti tahminimce 26.500tl ye bitecek gibi. Aklimi kurcalayan motorun 1.2 olmasi ve lpg li olmasi. Bende lpg taraftari degilim. Daha once 1.4 benzinli poloya bindim lpg olmamasina ragmen yakiti fena degildi. Motor ve lpg olayina aklim takildi
1.4 araç kullanmanız sebebiyle 1.2 motordada çok sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bence 1.6 motora kadar tüm motor hacimlerinde rampalarda çekiş düşüklüğü yaşanır o da araç devirli kullanılarak uygun vites aralıkları ile giderilmeye çalışılır. Lpg konusuna gelince Hyundai marka araç motorlarının lpg uyumu sayesinde aracınızın lpgli olması aracınızın değerini arttırmaktadır. GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2011 1,2 mode sahibiyim.Aracım şu an 38 binde,Garanti kapsamında debriyaj balata ve direksiyon eps sistemi değişti,,onun dışında başka bir arıza yaşamadım,Ağır bakımı hakkında fikrim yok,Arıza çıkaran bir araç değil,Tüp taktırmaya luzum görmedim,Ekonomik sürüş vites değiştirme devirlerine uyarak Sakarya Ş.içi trafik te şu an 6,2 lerde ,,Ş dışı 5,2 lere düştüğü oluyor.Fakat yaş itibari ile seni tatmin etmeyebilir,Yüklü olduğunda uzun rampalarda bayılabiliyor,,vites düşerek gitmemde demiyor. Team'ın özellikleri Moda göre az olsada son kasa i20 ler haricinde bir önceki kasaya göre kaput,,far,,ve stoplar haricinde dış görünüşünde fazla bariz fark yok,,Tutulmayan kasa veya model diye bir şey söz konusu bile değil,Aldığınız fiat çok iyi TEST sürüşü yapma imkanınız varsa iyi olur.
Aracın boyasızına internetteki ilanlarda 28 29 bin tl civarı isteniyor. Bence 26 bin veya 25.500 TL düşürmelisiniz fiyatı. GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar bugun araci aldim. Arac gayet temiz bi kac ustaya gösterdim. Adam 27 den asagi inmedi aracin cekisi tahminimden cok daha iyi. Yalniz malzeme kalitesi cok hosuma gitmedi. 5-6 ay kullanip satmayi düşünüyorum zaten
hayırlı olsun 1.2 tam bit şehir içi arabası uzun yolda surat yapmak için çok devir çevirmesi gerekiyor buda gürültü ve yakıt olarak geri dönüyor
1.2 motorun torku oldukça yüksek, kesinlikle tahminlerinizden cok daha iyi olacak bir araçtır. LPG li olması bir avantaj rahat kullanımda sehir içinde bile yirmi kurusun ustune cıkmayacaktır araç.
Hayirli olsun. 2009 1.2 kullanmistim. Ilk arabamdi ve 30 bin km boyunca benzinde kullandim ve sattim. Bir kez bile servis istemedi. Masallah denecek bir arabadir... LG-D405 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi