Merhaba arkadaşlar, Kardeşime şu ilandaki arabadan almayı düşünüyoruz bir kaç gün içinde. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...0-80.000-km-de-servis-bakimli-386497141/detay Sizlere sormak istediğim 1.2 motor lpg olunca klimada açıkken araba çok zorlanıyor mu? Yada çekişten çok düşüyor mu? Kullanan arkadaşlar kısa bi yorumda bulunabilir mi? Çok fazla kafamız karışık.
Sadece i20 de degil hicbir aracta lpg-benzin arasindaki cekis gucunun degistigini bariz derecede hissetmezsiniz.... Yillarca lpg li kullandim benzinde neyse lpg de de o cok asiri bir fark yaratmiyor.... Derdiniz sadece cekis ise memnuniyetsiz kalmazsiniz SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşımda aynı araba vardı motor sesini çok seviyorum bu i20 lerin bide benzinde yakıt tüketimi çok iyi.... çorlu yolunda 185kmh rahat gördüm...1.2 olmasına rağmen motora göre gayet kuvvetli sonuçta 85hp...içi geniş şaşırtıcı derecede nissan juke den geniş diyebilirim....kullanımı çok güzel e daha ne olsun
Cok yokuslu bir ilde yasamiyorsaniz farki hissetmezsiniz ama daglik bir mevkideyseniz hissedilir. Cekis farki olsa da benzine gore yuzde 30-35 lik bir fark cebinizde kalacaktir. Siz yine de araci bir kullanin benzinde sonra da lpg de oyle karar verin derim.
Ben 90 bin km yaptim sattigim aracta sifir almistim 3000 km de taktirdim satana kadar tam 11.750 lira kar etmisim aradan o yaktigi benzinleri bile ince hesapladiktan sonra cikan sonuc bu bu farki gorunce cekisten dustugunu hissetseniz bile gozunuze gelmz cekiaten dusen miktar cebe geri geliyor ama son nokta sunu soylim bi daha tovbe lpg li araca binmem )) SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi