Arkadaşlar merhaba aracı yeni aldım içinde antifriz yok Adana’da yaşıyorum havalar çok sıcak sizce gerekir mi koymak gerekirse hangisinden koyabilirim öneriniz var mı yardımcı olursanız sevinirim
Antfiriz sicak soguk demeden her mevsim kosulunda kullanilmalidir. Suyun donma derecesini dusurmenin yaninda kaynama derecesini yukseltme ozelligi de vardir. Ayrica paslanmaya ve tortuya karsi sogutma sistemini korur. Castroll radiocool en iyi antfrizlerden biridir ama biraz pahalidir. Fiyat performans urunu olarak total in glacelf eco bs antfirizini onerebilirim.
Antifriz araç için önemli bir sıvıdır pas yapmayayı engeller ve motor içini temiz tutar. Su olduğu zaman pas yapar ayrıca araç hararet yapar. Petrol ofisi Super antifriz olabilir bende kullanıyorum.
Renk olarak da aracin kullanim kilavuzunda yazan nitelikteki urunu almayi unutmayin. Kirmizi mavi ve yesil olmak uzere 3 renk var.
Bu hangi renk oluyor acaba kitapçıkta herhangi bir renk belirtilmemiş eti Bu hangi renk acaba kitapçıkta etilen glikol bazlı yazıyor renk belirtilmemiş
Evet ustaya gitmeniz gerekir iletilerinizden araba konusuna baya yabanci olduğunuzu anlıyorum. Ayrıca uzun süre antirifiz olmadan kullanıldıysa kacaklara neden olabilir
Uzun sure birkac yıl antifiriz koymadan kullanıldı ise temkinli olun ustaniza söyleyin antifiriz olcunuzu ona göre ayarlasın Adana'da yaşadığınız için çok yoğun olmasına gerek yok