https://www.itemfix.com/v?t=sivu9i Aracım, bu durumda çalışmıyor sorunu nedir? Bilgi verebilir misiniz, teşekkürler.
Aynı durum aynı ses yeni geçti başımdan , akünüz boşalmış , yenile veya şarj yaptır. Geçmiş olsun. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Herkese çok teşekkür ederim, evet sorun aküden kaynaklıymış, ışıkları ve kliması bile çalıştığından aküden değilmiş gibi geliyordu sorun ama takviye yaptım başka araçtan düzeldi.
15 gün kadar önceydi , aynı durumu yaşadım i20 ile , bir takviye ile sorun çözüldü çalıştı ama akünün tam dolu olması lazım , akü üzerindeki bilgi gözü eğer ; beyaz ise bitmiştir değiştir , siyahsa şarjla hayata dönebilir , yeşilse sorun yok demektir. Yeşil olması için ben 165 km yaptım şu an aküm bana yeşil yeşil bakıyor , biraz yol yapmanız lazım yolculuk sırasında bazı donanımları ( gündüz ledi , teyp , telefon şarj vs gibi ) kapat. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Bugün gene aynı sorun oldu araba çalışmadı öyle bakışıyoruz şuan araba ile takviye yaptım ama çevrede 1 saat gezindim anca oda 10km olduysa anca dediğiniz gibi ise tık etmemiştir, benim arabaya, arabada fabrika aküsü var üstünde akülerdeki gibi renk ile durumu belirten şey yok galiba göremedim 2017 i10 değişmemiş aküsü fabrika akülerinde yok galiba anlamadım, bir uzun yola çıkacağım, o da kurtarmaz ile değiştireceğim aküyü herhalde, genelde araba kısa mesela kullanıyorum. haftada 15-20 km anca yapıyorum.
Benim 2013 i20 nin fabrika aküsü 45 Ah ancak 15 ay gibi falan dayandı ve tık dedi bitti şehir içinde , takviye ile çalıştırıp sanayiye gidip 60 Ah mutlu almıştım. Fabrika akülerinin ömrü oldukça kısa ve amper değeri de düşük oluyor. Günümüz araçlarındaki ek donanımlar fazla güç istiyor , kablolar eskiyor , almışken 60 Ah gerekli. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Benimde yolum o anladığım kadarı ile arka arka böyle olması dediğiniz gibi yenileme zamanı gelmiş zaten 5 sene oldu artık. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.