arkadaşlar belki bu bir sorun değil ama benim için sorun oluyor. ben her havalandırmayı açtığımda klima A/c aktif oluyor. basıp kapatmam gerekiyor. bunu nasıl çözerim bilgisi oaln varmı. bir kaç yerde iç havalndırma düğmesine bas demişler. denedim beceremedim.
https://www.hyundaiclubtr.com/konu/klimanin-otomatik-acilmasi.33368/ Bu bölüme göz atın.Bazı araçlarda olmuyor. Hyundai coupe için başarısız oldu.Eğer olmaz ise yapacak bir şey yok, benim gibi sinir olmaya devam edeceksiniz.
Kalorifer 1 kademede ve yönlendirme cam konumunda olacak. Hava iç dış butonlarından iç olan butona seri halde 6 kere basıp ışık yanıp sönmeye başlayacak ve klima ışığı sönecek.
Tesekkurler bi deneyecegim. Klima acmasi sonucta aracin performansini dusurmuyormu.zaten bin motor arac oyuzden bide performansi duserse daha fazla gazdan yakit sarfiyati artar diye dusunuyorum
Ön cam , öncam ve ayak konumlarında kaldığında veya o konumlara geçtiğimizde ac otomatik devreye giriyor ama diğer konumlarda ac ye biz istediğimiz zaman devreye sokuyoruz . Ön cam konumuna getirildiğinde de ac devreye girmesin istiyorsunuz sanırım ?
esasında dediğinizi farketmedim. eğer dediğiniz gibiyse sorun yok ben açtığımda açılıyor gibi düşündüm. hep ön camda olduğunu farketmedim.