i10 aracımın orjinal jant kapaklarını boyamak istiyorum bunla ilgili bi shop yaptım sizce nasıl olmuş boyamalımıyım bide boyarken nelere dikkat etmem gerek orjinal hali shop'lu hali
Gun metal dıye tabır edılen renk dusunebılırsınız. Jant ve kapak boyama ıle ılgılı konular vardı forumda. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu tamamen zevk meselesi siyah biraz daha sportif bir hava katıyor toz ve çamur gösterir yıkayınca geçer balata tozunu belli etmez, diğeri de orginal duruyor sıkıldıysanız bir değişiklik yapabilirsiniz farklı renklerde düşünebilirsiniz mesela füme gibi yada çift renk black diamond veya gold,tercih sizin zevkinize kalmış bu renkleride fotomontajla deneyin derim. Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam eğer fırın boya yaptırmıycaksan hiç girme o işe ben yaptım plastiği kazıyana kadar zımpara yaptım ama boya tutmuyor dönmeden dolayı ısınıyor ve boyayı atmaya başlıyor yani benim başıma geldi kesşke boyamasaydım orjinal bıraksaydım dedim. Ama ben marshal ın sprey boyası ile boyadım siz nasıl yaparsınız bilmiyorum.