Merhaba , Arabamı servise verdim. Bazı sorunları vardı. Ben arabanın fiyatlarını araştırırken bunu buldum. https://www.sahibinden.com/ilan/ali...se-kontrol-dugmesetcontroller-319988275/detay Bu parçayı arabama doğrudan takarak hız sabitleyicisine sahip olurmuyum. Arabamda gaz teli yok diye biliyorum. Bu parça çalışırsa çok emeğe geçer bir şey olucak.
i10 henüz ülkemizde fazla kurcalanmış bir araç değil. Kimse detaylarını bilmiyor (yetkili servisler dahil) Ancak birileri deneme yanılma yoluyla bulabilir bu tarz şeyleri.
araç otomatik vites ise çalışma ihtimali çok yüksek. genelde otomatik viteslerin yazılımlarında default olarak cc aktif oluyor. manuel vites ise debiyaj sensörüde varsa yazılımdan açılabilir, tabii ciddi vakit ayırmak gerekiyor.
Merhaba arkadaşlar bu ürünü alıp denedim. Belki tuşlarıniçinde bi elektronik devre vardır ve sinyali ona göre gönderiyordur diye ama bildiğimiz anahtar var içerisinde sanırım. Bu tuşu taktım ve hız arttırma tuşu radyoda kanal değiştiriyor Direksiyon sargısına kadar bi tesisat çekili olduğunu düşünüyorum çünkü sargıda 12 adet erkek pin var. Sargıya direksiyonun üzerindeki tuşlardan gelen kablo demetinde iste sanırım 5 tane boş yer var. Bunlar hız sabitleyici ve telefon donanımı için olan boşluklar. 600 tl ye deri hız sabitleyicili bi direksiyon simidi buldum fakat çalışmazsa geri iade etme gibi bi durumun olmayacak. Sistemin (BCM kontrol ünitesinin) yukarıda arkadaşın dediği gibi aktif olup olmadığı, yada daha doğrusu destekleyip desteklemediği önemli olan. Komple direksiyon değilde direksiyon üzerindeki tuşlar ve kablo demetinin kodu olsa servisten teğmin etsek on numara olur.